The end

Mandagsønsker

1 Sort billig maxikjole / 2 Flot mønstret nederdel* / 3 Fin kjole / 4 Lækker kimono* / 5 Fede støvler med kvast  6 Praktisk termodragt* / 7 Øko mascara / 8 Musthave bog / 9 Leo støvler10 Fin gylden nederdel*

Blev det pludselig en lille smule efterår?

Så blev det mandag og denne uge hverdag igen, efter en dejlig sommerferie. Eller jeg har jo selv været igang nogle uger nu, men når man mestendels arbejder hjemmefra, har det alligevel føltes anderledes (og lidt ferieagtigt), når ungerne stadig havde sommerferie og var hjemme – og ikke mindst fordi solen har skinnet konstant. Men i morges kl. 6.30 blev det atter hverdag, da uret ringede, og jeg bandede det væk – helt som jeg plejer 😉 Vejret var ikke noget at råbe hurra for med både blæst og regn, og det var en helt ny følelse at mærke kulden og have lyst til at tage en lille jakke på – og det at skulle give ungerne sneakers på og regntøj med i tasken, ja det var meget uvant! Men afsted kom de, og pludselig blev her så stille…

Mandagsønsker i efterårsnuancer og en musthave bog

Når DMI pludselig varsler regn, blæst og lidt køligere temperaturer – ja så skal der også lidt andet til end sommertøj. Thank God fristes jeg til at sige – eller det med de kølige temperaturer er helt ok – blæsten og regnen måtte godt blive væk. Jeg hader nemlig at cykle i regnvejr… og selvom  jeg har en lækker og fin regnjakke, så er det bare lidt sjovere at cykle når solen skinner.

Jeg begynder så småt igen at få lyst til at have tøj på kroppen havde jeg nær sagt – mere tøj på i hvertfald. Glæder mig til tykke strømper, kjoler, lune striktrøjer og fede støvler. Jeg sensommeren, hvor man kan kombinere sine lette sommerkjoler med rå støvler og en lækker strik – og det bærer mandagsønskerne lidt præg af i dag. Dog er der ikke en eneste striktrøje på herover, men jeg har før vist denne fine sag eller denne meget søde – begge meget overkommelige økonomisk! Ellers må jeg jo slå et slag for strik fra Aiayu, som jo lidt er en arbejdsskade…

Jeg er lidt i tvivl om hvilken af nederdelene* jeg er mest til – måske I kan hjælpe med jeres favorit? De er begge fantastisk fine synes jeg, og vil være lækre med strømper til i efteråret samt støvler. Måske et par af dem på collagen. De leopard er da SÅ fine – især til den billige sorte maxikjole tænker jeg.

Jeg faldt over denne bog, da jeg skulle kigge efter en anden, og den sprang mig straks i øjenene. For må jo sande, at jeg rent kliche agtigt i dag mandag, er gået igang med at være en anelse mere sund. Jeg mangler at tabe 6 kilo, og de skal af inden jul. Første skridt på vejen, kunne være denne bog og finde inspiration til at drikke mere vand – som ovenikøbet skulle være så sundt!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The end