Hamsterhjul

Mandagsønsker

1 Lækker fluffy jakke / 2 Fineste (billige) kjole / 3 Lækker leo kjole* / 4 Fed dørmåtte/tæppe* / 5 Praktiske gummistøvler  6 Flotte glimmerstrømper / 7 Lækkert sengetøj / 8 Fint cover / 9 Sød losse kjole / 10 Fede sneakers / 11 Cool regnfrakke

Efterårsagtige mandagsønsker

Mandag morgen med regn og blæst – så er ugen ligesom igang ik’? Det skulle dog klare op lidt senere på dagen, men det hjalp jo ikke meget da vi hoppede på cyklen på vej til skole. På med regnfrakke og gummistøvler – åh man magter det næsen ikke. Selvom det er møgforkælet at bede om lidt mere solskin ovenpå en sommer med +25 grader og høj sol i 3 måneder. Og selvom haven elsker at det regner, så hader jeg alt det praktiske der skal være styr på når regndråberne kommer. Hvilket minder mig om at Harald mangler gummistøvler – andre hvis børn er vokset en hel del i sommerferien? Måske det er alle de is og solskinnet der er skyld i det 😉

Anyway så bærer ugens mandagsønsker også præg af ændringen i vejret, og især den lækre regnfrakke ønsker jeg mig. Er den farve lige skøn eller hvad?! Og så vil jeg gerne have et par korte gummistøvler, så jeg ikke skal i de lange hver gang – elsker Ilses gummirøjsere!

Den fine blomstrede kjole, den fluffy jakke og leokjolen* måtte også godt flytte ind. Ja faktisk ville jeg ønske at jeg havde råd til at købe det hele – har fået solgt en smule ud, og så er det lovligt. Noget gammelt skal ud, før der kan komme noget nyt ind – dem politik kører vi herhjemme, og det fungerer meget godt.

Faldt lige over denne fede jakke– den er lidt hyggelig og god her nu. Og så koster den ikke alverdens.

Og nu vi er ved vejrskiftet, så skal vi snart til at have styr på både vores egen og ungernes efterås- samt vintergarderobe, og jeg elsker som I ved Ver de Terre*, som laver det lækreste overtøj. Harald og Gro har haft det i mange mange år – og det er dem lækreste kvalitet. I år kommer en ny smuk farve, og lur mig om det ikke går stærkt som det plejer. Du kan forudbestilles det lige HER*hvis du vil være sikker på at få det i hus.

Rigtig god mandag til dig <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamsterhjul