Endnu en stor nyhed

12 skønne jakker

1 HER / 2 HER* / 3 HER / 4 HER* / 5 HER* / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER / 11 HER* / 12 HER* 

Lækre jakker & frakker til den kolde tid

Man må sige at det er gået hen og blevet rigtig efterår. Med blæst, regn og temperaturer på blot 9 grader nogle dage – i hvertfald her hvor jeg befinder mig. Og så er det altså for koldt til blot en trøje og bare tæer i Shangies. Selvom jeg ikke er meget for at trække i strømper og sneakers/støvler. Haader strømper!

Jeg har simpelthen frosset de morgener jeg har cyklet ned med ungerne, og har derfor fundet min yndlings termojakke* frem. Elsker den – og med en strik under holder den længe hen på sæsonen. Men jeg synes simpelthen der er SÅ mange fine og lækre jakker for tiden, så tænkte det var på sin plads at give dem lidt plads. Måske nogle af jer mangler inspiration?

Jeg er selv helt forelsket i nummer 1 som jeg nok bliver nød til at eje, ligesom nummer 3 og nummer 7 er sååååå pæne. Ydermere sukker jeg lidt efter en dunfrakke. jeg har haft en for mange år siden da Harald var lille, og jeg knuselskede den. Nummer 4* kunne være et godt bud – ret fin og en god pris. Og så har jeg min elskede meget varme jakke* når frosten rigtig sætter ind. Jeg har det dog alt for varmt næsten til at have den på. En tidlig overgangsalder måske?

Har I styr på jeres overtøj? Ungerne er der jo altid styr på, og så kommer mor i sidste række…

I øvrigt så kan du lige nu spare 20% på alt lige her – masser af fede jakker – og også andre fine efterårsnyheder!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en stor nyhed