Hoodie mood

Endnu en stor nyhed


Endnu et skridt mod at blive voksen

Lad os starte weekenden med en dejlig nyhed! Jeg har glædet mig til at skulle fortælle jer det, for det er en stor ting for lille Maria fra landet, og jeg er glad. Såååå glad. Jeg føler skisme at jeg bliver mere og mere voksen for hver dag der går – jeg mangler bare lige at lære at drikke kaffe. Indtil videre har 2018 har været et begivenhedsrigt år. Jeg besluttede først på året omsider at få lavet et CVR nummer til bloggen, og pludselig fik jeg eget firma og kunne kalde mig noget så fornemt som selvstændig, hvilket var ret stort for mig. Stort at bloggen har vokset sig “så stor” at jeg kan lave min egen lille virksomhed ud af den, og tjene en skilling på den ovenikøbet. Det skrev jeg iøvrigt om i dette indlæg hvis du endnu ikke har set det.

Det er stadig ret vildt synes jeg, og jeg elsker at I stadig har lyst til at læse med, selvom der i perioder er lidt langt mellem indlæggene – især de lidt mere dybdegående. Ydermere har jeg fået kørekort her i sidste halvdel af 2018 – en ting som jeg ALDRIG havde troet skulle ske, og jeg føler mig meget voksen når jeg sidder bag rattet. Eller jeg føler mig både voksen og panisk vil jeg gerne indrømme. Det lyserøde plastikkort landede iøvrigt i forgårs i postkassen, og det var lidt stort og jeg fik et sug i maven da jeg åbnede kuverten – og ikke kun fordi jeg ligner en idiot på billedet…

Og hvis vi så vender tilbage til overskriften og det det hele skulle handle om i dag, så er den dejlige nyhed, at jeg er blevet medejer af firmaet Paia Copenhagen. Jeg ejer nu et firma, med to af de sejeste personer jeg kender, og jeg er dybt spændt, skræmt og taknemmelig på en og samme tid. Spændt fordi det bare er pisse spændende det hele og jeg er VILD med vores brand, skræmt fordi OMG jeg ejer en virksomhed med to andre – det må jo betyde at de tror på mig og vil mig, og jeg har nu et kæmpe ansvar og sidst men ikke mindst taknemmelig fordi jeg har fået lov til at være med – og taknemmelig over at mit liv former sig som det gør. At kunne lave noget jeg brænder for – med to personer jeg holder så umanerlig meget af, det er skisme fantastisk.

Hvad er Paia Copenhagen?

Hos Paia Copenhagen arbejder vi ud fra devisen om ‘at designe et bedre alternativ’. Vi er alle nu om dage så opmærksomme på at spise økologisk, købe bæredygtigt tøj, bruge svanemærkede hudplejeprodukter og i det hele taget have fokus på miljøet. Men når det kommer til at hygge med levende lys, så halter vi bagefter. Og det ønsker vi hos Paia Copenhagen at lave om på. Vi ønsker at kunne tilbyde et bedre alternativ, og derfor består vores allerførste kollektion, af en serie af seks duftlys baseret på økologisk dyrket soyavoks, økologisk bomuldsvæge, naturlige farvestoffer og æteriske olier. De dufter så eventyrligt lækkert, og selv jeg med migræne kan klare at have dem stående herhjemme. Et rent, lækkert og mildt duftende lys – vi er selv meget stolte af dem, og de er også allerede blevet taget rigtig godt imod. Så sent som i mandags var jeg i Århus med Camilla, hvor vi skulle sætte vores lys op i Illums Bolighus – hvor stort er det lige?! Vi er i hverfald pavestolte over at være repræsenteret hos netop Illums Bolighus.

Duftlysene er eksklusive og kommer i de smukkeste mundblæste glas der pynter herhjemme i stort set alle rum, og glassene kan genbruges når soyavoksen er brændt ned. Jeg har brugt mine til små løgplanter, tuscher hos ungerne, tandbørster eller alm. fyrfadslys (gerne de lidt sundere af slagsen naturligvis)

Vidste du, at når du tænder et almindeligt stearinlys, er det forbundet med en masse skadelige partikler, hvilket både er usundt for dig og miljøet? Med vores lys kan du undgå de sundhedsskadelige partikler, da  soyavoksen som lyset er lavet af, både brænder renere, er CO2 neutralt og fri for tilsætningsstoffer og er dermed mere miljøvenligt. Soyavoksen er lavet af soyabønner, der er en fornybar ressource, og restproduktet af produktionen bruges til dyrefoder. Derudover er det en voks, der er kendt for at have mindre partikelforurening ved afbrænding i forhold til eksempelvis stearin og paraffin.

Altså et bedre alternativ til alle de æsker med stearinlys vi alle brænder af hele efteråret og vinteren igennem, og så er de så smukke at se på.Jeg har været med på sidelinien helt fra start af da det er de søde Cahetu piger Camilla og Helle jeg ejer Paia Copenhagen sammen med, og da jeg så fik mulighed for at blive medejer, takkede jeg ja tak. Jeg tror virkelig på vores brand, og de mange spændende ting vi har i ærmet. Vi har de sejeste folk til at hjælpe os med at udvikle – en af dem kender jeg også i Cahetu regi, og Britt er nok den jeg kender med bedst smag og en ualmindelig lækker stil, så jeg er sikker på at vi tilsammen får skabt nogle virkelig lækre ting af højeste kvalitet som hverken skader helbred eller miljø.

Jeg håber at I vil følge med på min rejse med Paia – jeg glæder mig i hvertfald til at dele en masse med jer <3

Følg med hos Paia Copenhagen på Instagram lige her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

6 kommentarer

 • Maria hvor er det bare fantastisk! KÆMPE TILLYKKE! har slet ikke duftet til de smukke lys. Det er jo en kæmpe fejl jo! 😉 GOD WEEKEND!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak Allan 🙂 Ja, det MÅ da være en fejl 😉
   God weekend til dig og dine piger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kæmpe stort TILLYKKE med det Maria.
  Det bliver en fantastisk rejse for dig. Ønsker dig alt held og lykke🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lykken er at være partner in crime med dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hoodie mood