Makeover hos Harald

Hoodie mood

Hoodie mood & payday

Jeg faldt i fælden da Anja i går viste lækkerier fra Sofie Schnoor* frem. Det stormede, regnede og jeg frøs, og så var det at jeg kom helt i hoodie mood da mine øjne fik øje på denne fantastiske fine sweat* som bare kaldte på at blive klikket hjem. Og det kunne jeg jo ikke bare overhøre, hvilket resulterede i, at jeg i dag så ud som på herunder da den kom. Blød, pæn og lækker – blusen altså 😉 Og heldigvis kommer der løn i morgen!

Jeg har en ting med Sofie Schnoor* – jeg ønsker mig faktisk det hele. Måske du så den t-shirt på story jeg også kom til at klikke hjem?

Du finder alle nyhederne her* – men pas på de er pææææææææne. Så er du advaret!

God torsdag aften <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeover hos Harald