Der er sket noget stort

Mandagsønsker

1 Musthave vinterstøvler* / 2 NYC is always a good idea t-shirt* / 3 Cool poster* / 4 praktisk og fed plastik kurv* / 5 Fed Kubus Bowl i lav* 6 Lækker basis t-shirt / 7 Luksus silkeblazer / 8 Fin prikket kjole (budget) / 9 Lækker taske / 10 Fineste silkeskjorte / 11 Fine gummistøvler* /  12 Lækkert parfume* / 13 Fin og billig rullekrave / 13 Rå og anderledes toiletpapirholder*

Af hjertet TAK

Inden jeg går igang med ugens mandagsønsker, vil jeg benytte lejligheden til at sige tak. Tusind tusind tak for alle de kommentarer, beskeder og mails jeg har fået efter mit indlæg i går. Det er stadig helt vildt, og jeg forstår det stadig ikke helt – men det skal nok blive rigtig godt. Det kan jeg mærke <3 Det er dejligt at læse at der er andre end jeg selv, der har den fobi, og det har været rart at få et skulderklap med besked om, at det er sejt at skrive det her på domænet, at jeg har haft det sådan i mange år og stadig har en fobi, og svært ved det. Men så langt så godt – det føltes rigtig rart at have taget skridtet – nu skal jeg bare blive tryg og glad for at sidde bag rattet.

Og nu til ugens mandagsønsker. Jeg ved det er sent de kommer i dag, men skulle altså lige ud at gå en aftentur så de 10.000 skridt nås. Men nu er jeg på pletten, og det er lidt af en blandet landhandel i dag. Vi har fået tre nye brands hos Cahetu, hvorfor jeg naturligvis er helt skudt i et par ting (eller ti fra dem). Kokoon som I ved jeg har en ting for, og så Stolbjerg Copenhagen, som jeg også har en svaghed for samt brandet Levete Room, som lavet de lækreste basis t-shirt til gode priser i økologisk bomuld. Jeg kan mærke det bliver dyrt at gå på arbejde 😉

Ellers byder mandagens ønskeliste på et par musthave vinterstøvler, og dem skal man nok ikke vente så længe med. Sidste år blev de solgt lynhurtigt! Ligesom jeg har fundet en fin efterårsagtig kjole til en god pris, en fed nyhed fra By Lassen*, en rå og anderledes toiletpapirholder* (som vi på. 5 år mangler), uundværlige plastikkasser* hvis man kigger ned over Instagram – og jeg hopper naturligvis med på bølgen og så lige et par fine gummirøjsere* og andre lækkerier.

Håber du fandt lidt inspiration – jeg skal i hvertfald have sparet lidt sammen kan jeg mærke. Godt jeg har ryddet ud i skabet, og har en masse der skal sælges 🙂

Må I få en SKØN uge <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er sket noget stort