Damn you Knud

Mandagsønsker

Mandagsønsker1 Musthave termodragt / 2 Fin glimmerkjole / 3 Smuk strik* / 4 Cool støvler (spar 25%) / 5 Lækker økologisk te 6 Smuk poster / 7 Fine løbesko / 8 Flot basistop* / 9 Skøn dunjakke / 10 sødt armbånd* / 11 Blomstret kjole* (billig) 

Tre måneder til jul og lune mandagsønsker

Tænk at der i dag blot er sølle 3 måneder til juleaften – og kun 2 måneder til at der skal julehygges for fulde gardiner og spises vaniljekranse til den store guldmedalje. Jeg synes simpelthen at tiden den smuldrer mellem hænderne på mig. Lige om lidt er det efterårsferie, efterfuldt af en masse fødselsdage herhjemme for de dejligste tre jeg kender – og så er det jul! I know – det er tidligt at snakke om jul, men jeg ved bare at lige pludselig så er vi derhenne. Og jeg glæææææder mig. Især til at julemagasinerne rammer hylderne, pynte op herhjemme samt drikke julete eller gløgg af disse smukke krus.

Men inden vi når så langt, skal vi heldigvis nyde et smukt efterår forhåbentlig. Helst ikke for meget regn og blæst (og slet ikke mere af noget der bare ligner ham Knud vi hilste på i weekenden) – bare sol, smukke nuancer i naturen og milde temperaturer. Vi skal krybe lidt i hi i sofaen fyldt med bløde puder og plaider, læse gode bøger, drikke en god kop te og hygge. Rigtig HYGGE som vi danskere er så gode til. Gå lange ture i skoven – gerne iført denne termodragt (eller måske en af disse* lidt mindre larmende), iføre os skønne støvler, huer og halstørklæder. Bruge alle de fine maxikjoler* vi har købt sommeren over med strømpebukser og strik. Ahh. Der er nu noget charmerende ved denne årstid det må jeg indrømme.

Efterår kom bare an <3

Jeg håber I må få en rigtig dejligt start på ugen. Selv skal jeg noget rigtig spændende i dag mandag, som jeg glæder mig til at indvie jer i.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Ih hvor jeg elsker de mandagsønsker 🙂 Der er så meget fint og dejligt med inspiration. Er ret så vild med termodragten og løbeskoene:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Der er jeg glad for at høre 🙂 Jeg drømmer også lidt om begge dele – især med det vejr vi har i dag ville en termodragt være skøn!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Damn you Knud