Den der lænestol

Mandagsønsker

1 Lækreste vinterjakke* / 2 Pumps med sløjfer (god pris) / 3 Cool sweat* / 4 Skønne luffer* / 5 Musthave Chelsea boots 6 Favorit hårbøjle / 7 Ternet frakke* / 8 Fin blazer / 9 Smuk neglelak*10 Lun dunjakke / 11 Smukke gummistøvler* /  12 Lækkert øko soya duftlys / 13 Flotte bukser

Og så blev det køligt

Er jeg den eneste der trak i jeans, sneakers og jakke her i weekenden? Med et blev det pludselig efterår, og jeg småfrøs altså en smule da jeg stod og ventede på toget søndag morgen. Og i dag har jeg været på cykeltur med Haralds klasse, og selvom vi var heldige med vejret, havde jeg altså en sweat og regnjakke på. Kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har været så godt klædt på og alligevel småfrosset 😉 Så vi kan ikke længere komme uden om det, efteråret er over os – og det er helt ok.

Jeg skal have styr på det sidste i ungernes garderobe men i den grad også min egen. Vil super gerne have en ny vinterjakke, og valget står nok mellem en fra Ver de Terre* eller en lækker dunjakke. Den sorte på collagen, kunne være et godt bud. Den ser dejlig vamset ud.

Ellers byder mandagsønskerne på nogle farligt fine gummistøvler* jeg vildt godt kunne bruge, rå chelsea støvler som ville være fede til mine jeans samt disse virkelig fine stiletter til en overkommelig pris. Samt en masse andre lækkerier. Må lige slå et slag for den fine hårbøjle. Vi sælger dem på arbejdet, og de er super behagelige at have på. Man får ikke ondt bag ørene, som jeg husker det fra min barndom 😉 Av hvor de altid strammede dem jeg havde på synes jeg.

Ja, faktisk så ønsker jeg mig det hele på ugens liste. Håber du fandt lidt efterårs inspiration.

Må du få en dejlig start på ugen.

Kram <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

  • Jeg er ret så vild med den der ternede frakke! Og ih nogle lækre gummistøvler:) Dejligt med lidt inspiration.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der lænestol