Books on my mind

Weekend, Pågen, fine kjoler og skridt i benene

Sikke en uge

Der har været fart over feltet den sidste uge. Det har også smittet en lille bitte smule af herinde – men det er altså heller ikke alle dage jeg lige har noget på hjertet og så er her stille. I skulle jo ej heller blive træt af mig og alle mine skriblerier haha. MEN nu er det fredag, solen skinner (eller det gjord den i morges da jeg startede på indlægget) og denne travle uge er heldigvis snart ved vejs ende. Kim har været væk stort set hele ugen, hvorfor det har været lidt presset med unger, arbejde, aftaler, fritidsaktiviteter, legekammerater og alt det praktiske. Og jeg ved godt at mange derude klarer det hele selv – hatten af for jer – men når man er vant til (for det meste) at være to sæt hænder i hverdagen, så løber man lige lidt ekstra stærkt når det ene sæt ikke befinder sig på matriklen…

Den evige kamp

I går var Kim endelig hjemme igen, og jeg kunne komme ud på en skøn aftentur! Og se lige på billedet herover hvilket syn vi blev mødt af i Ådalen her i byen. Det var så ubeskrivelig smukt, at vi var nødt til at stoppe op og forevige den smukke himmel der spejlede sig i søen. Wau. Det er noget af det smukkeste jeg har set – men jeg kommer selvfølgelig heller ikke så meget ud 😉 Og når nu vi er ved de her powerwalks, så går vi stadig. Vi prøver at nå ud 3 gange om ugen på 10 kilometer, men det er blevet lidt sværere da det bliver tidligt mørkt, og der er ikke så mange lange ruter der har lys heroppe desværre. Men det er så fedt at hole det ved lige, og så løber jeg lidt ved siden af også. Jeg synes faktisk selv at jeg er rimelig aktiv, og alligevel står vægten lidt stille desværre. Men jeg ved også godt hvorfor. Eller noget af grunden dertil i hvertfald. Jeg spiser simpelthen så usundt. Alt det forkerte ryger ned. Forleden spiste jeg en hel pose Pågen kanelgifler uden at give ungerne en eneste (heldigt jeg havde købt to poser. Tak Rema for 5,- tilbud #rygradsomenregnorm) – men til mit forsvar var det så både morgenmad og frokost. Men hvorfor?! Hvorfor gør jeg sådan noget? En kanelgiffel gør jo absolut intet godt for noget, og hvor svært kan det lige være at spise ordenligt og rigtige måltider? Så aktiv som jeg alligevel er, burde de sidste 5 kilo jo rasle af, hvis jeg ikke åd alt det skidt… Øv altså. Er der nogen der har nogle tips? Jeg må vist lige stramme ballerne!

Pæne kjoler og fødselsdag

Og iøvrigt så ved jeg ikke helt om jeg tør tage op på arbejde på næste uge. Vi har nemlig fået SÅ mange nyheder. Det er helt vildt. Så er det altså lidt farligt at arbejde så lækkert et sted, men hvis jeg kender vores kunder ret, så har de tømt meget af butikken inden jeg møder op. De smukkeste silkekjoler fra Ellies and Ivy som bare skriger på at komme med hjem, quiltede jakker i smukke print (min favorit er herunder), nye skønne basis t-shirt til blot 300,- og så er de i økologisk bomuld og sidst men ikke mindst, så har vi fået brandet Kokoon. Og jer som har fulgt med længe ved at jeg eeeeeeelsker Kokoon! De smukkeste silke styles som bare sidder helt perfekt! Jeg har lyst til at købe det hele – shit det hele er pænt altså! Men en silkekjole fra Ellies and Ivy står øverst på listen, og da der kun er EN af hver, må man nok hellere slå til når man har fundet sin favorit! Du kan se alle lækkerierne lige her, hvis du er fristet. Jeg gad dog godt lige have haft en af kjolerne til i morgen lørdag. Der skal vi nemlig fejre min lille niece som bliver 4 år i dag. ej men forstår ikke hvor tiden er blevet af! Men jeg glæder mig helt vildt til at fejre hende og hygge med familien.

Må I få den dejligste weekend <3

Psssst! Jeg vender tilbage en af de næste par dage med en ret vild ting der er sket for mig. Ikke noget vildt og voldsomt, men for mig er det mega vildt

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Books on my mind