Sukkerfri oktober #2

FALL in love

Smuk efterårsferie i Sønderjylland

Jeg beklager stilheden herinde, men jeg havde simpelthen så travlt sidste uge med en masse arbejde samt praktiske ting, og så var det altså jer det måtte gå ud over. Det beklager jeg. Og da jeg så endelig havde lidt tid til at hyggeblogge lidt, så havde vi intet net. Som i overhovedet ingen forbindelse, hvilket gjorde det en anelse svært at holde gang i de sociale medier. Ikke så belejligt, når det nu engang er det jeg lever af, men det lykkedes, at kunne slå lidt op på Instagram, når jeg gik op på hovedvejen og stod og blomstrede – men deroppe var der altså ikke nær så hyggeligt, at jeg have lyst til at kigge forbi domænet her med bilerne susende forbi 😉

Men jeg synes lige I skulle have en mindre billedstorm fra vores dejlige ferie i Loddenhøj ved Aabenrå i Sønderjylland – for der er SÅ dejligt, og I er mange der har spurgt indtil hvor vi mon befandt os etc. Ungerne var der som sagt hele ugen sammen med mine søde forældre, og jeg stødte så til torsdag sidst på eftermiddagen. Og sørme om jeg ikke kørte ALENE i bil hele vejen – jeg er PIV stolt af mig selv! Det er så stort for en nørd med bil/trafik fobi som jeg. Min gravide søster og niece var også i huset nogle dage, så det var bare mega hyggeligt og dejligt at hive stikket helt ud.

Anyway, så havde mine forældre været så søde at leje et stort sommerhus i byen Loddenhøj som ikke ligger så langt fra hverken Aabenrå eller grænsen til et himmerige af e-numre. Bedre kendt som Tyskland. Vi var så heldige at vejret var helt fantastisk. Solrigt, knap så meget blæst og lunt, hvilket også gjorde at vi tilbragte en del tid på stranden, hvor der er så smukt netop nu. Jeg ELSKER bare stranden på alle årstider. Ellers fik vi tiden til at gå med ture til Tyskland for at proviantere. Særligt Pepsi Max købte jeg med hjem, samt lidt godt til jul, og ungerne fik hver især julekalendere af både mormor/morfar samt moster, og mangler vist heller ikke slik til de næste mange fredage tænker jeg 😉

Jeg selv spiste ikke et eneste stykke slik da jeg jo er på #sukkerfrioktober, så er ret stolt af mig selv.

I var mange der spurgte indtil hvor vi kørte på skinnecykler henne. I kan se billederne længere nede i indlægget. Det kan varmt anbefales hvis vejret er godt. Sjovt, hyggeligt og ret flot natur. Vi lejede cyklerne i Aabenrå, og man har dem i 2 timer. Det koster 100 kr. pr cykel, og man kan sidde et barn på stolen der er fastmonteret samt en voksen der cykler. Harald film lov til at prøve at cykle mig noget af vejen, men den var lige høj nok til ham, så han fik ondt i sine ædlere dele. Man cykler så på skinnerne ud i skoven, og kan stoppe undervejs og spise sin medbragte mad eller hvad man nu har lyst til. Vi har gjort det engang før, da vi var i Sverige, og det er et kæmpe hit for både store og små.

Endelig er I flere der har spurgt ind til ungernes lækre jakker, og det kan jeg godt forstå. De er SÅ skønne, og helt perfekte lige nu. Dunjakkerne er fra skønne Reima, og er en gave – heldige kartofler. Gros jakke finder du HER, og Haralds er DENNE. Jeg må også lige slå et slag for Gros lækre gummistøvler. Hun har både dem med og uden foer, og elsker dem. Dem kan du finde lige her* – de er et must her nu, hvor efteråret tilsyneladende rigtig er kommet…

Jeg håber I har nydt efterårsferien hvis I har været heldige at have en sådan, og ellers at I bare har haft en dejlig weekend <3 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri oktober #2