Mandagsønsker

Oktober planer

Kolde, charmerende oktober

September er slut, og i fuld gang er oktober. En oktober som allerede på sit tredje døgn har budt på blæst, regn og hagl i en lind strøm – så kan vi ligesom kende efteråret igen, nu september ellers lagde noget så smukt ud med meget lune temperaturer, bare tæer og høj sol.

September har været noget begivenhedsrig for mig, noget som ellers er ret så uvant i mit ellers bare helt normale, kedelige provinsliv haha. Jeg fik mit kørekort i en alder af 37 år og har fået endnu en lille virksomhed. Begge to ting jeg stadig er helt høj ovenpå – og så er det helt ok at oktober indtil videre ikke har nogle vilde ting på programmet 😉

Oktober byder på en del rejseaktivitet for Kim, mens vi andre bare bliver herhjemme – men heldigvis er vi ubeskriveligt gode til at storhygge når farmand er væk. Noget godt skal der jo komme ud af det <3

Må oktober være dejlig ved dig <3

Vores oktoberplaner byder på følgende indtil videre:

  • Have styr på noget belysning i stuen – nu er det altså mørkt kl. 19 på en dårlig dag! Vi er kommet lidt videre med stuen i september faktisk, men mangler stadig et par ting. Den ene af dem var en bodlampe til stuen. Jeg har før givet jer fine bud i dette indlæg, og jeg har netop bestilt denne skønhed – kan slet ikke vente til at den arriverer 😉
  • Halloween hygge med ungerne. Begge har en fest i klasserne, og så skal de ud at gå trick or treat – de elsker det! Tror jeg vil pynte lidt op i år måske, selvom jeg aldrig har været glad for de amerikanske traditioner. Jeg har set noget ret fint pynt her
  • Kæmpe mig igennem sukkerfri oktober sammen med en masse af jer. Så spændt på om det går – eller det skal det!
  • Have fundet en hulens masse greb til Gros (grimme) IKEA rumdeler, som Kim har købt til hende og som hun ELSKER (læs: mor hader den). Jeg har kig på disse fine lyserøde*, men det løber hurtigt op, så skal lede efter et billigere alternativ…
  • Holde en smule efterårsferie med ungerne og mine forældre. De skal i sommerhus hele ugen i Sønderjylland, og jeg støder til sidst på ugen da jeg skal arbejde nogle dage. Både ungerne og jeg glæder os helt vildt. Nu skal jeg bare lige finde ud af om jeg tør køre hele vejen derned alene…
  • Til et ret sjovt event – faktisk allerede i morgen. I kan følge med på story i løbet af aftenen…
  • Lave kastanjedyr – hvis der ellers snart er flere tilbage nu Knud og andet blæsevejr har taget dem
  • Få styr på vinterstøvler til begge unger. Har jakker og skibukser i hus, men mangler støvler. Det er svært med Harald synes jeg nu han er blevet så stor. Overvejer om han bare skal have sådan et par her. Gro ønsker sig disse* som hun også havde sidste år, og det er jeg heldigvis godt tilfreds med. Og så har hun også termostøvler* som er et must.
  • Hygge med en masse skønne Paia Copenhagen lys – åh de er så smukke altså!
  • Og så tænker jeg at oktober skal være måneden hvor jeg får indkøbt en flyverdragt* – til mig selv! Jeg må altså eje en selvom jeg måske ikke ser skide smart ud i en, når jeg nu ikke er højere. Men de er da SÅ smarte – hader at fryse! Spørgsmålet er bare om man skal gå efter en ensfarvet eller en leopard mønstret*?

Og sikkert en masse andre dejlige efterårs ting <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker