Kanelbullens dag - opskrift på verdens bedste

Weekendhabit

Bløde billige bukser & Vild med dans

Ahh kan I mærke det? Fredagsroen der er ved at sænke sig. Burgerbollerne er i ovnen, plaiden er klar i sofaen, snickerskuglerne er på køl og Vild med dans om et par timer.

Jeg elsker fredage – min absolutte yndlingsdag. Ungernes skoletasker ryger på værelset weekeden over, ingen madpakker, ingen vækkeure, ingen bh og ingen stramme bukser! Hjemme hos os i hvertfald 😉

I know – jeg er en charmetrold uden lige – and I love it!

Jeg vil lige benytte lejligheden til, altså udover at ønske jer en formidabel weekend, at tippe jer om det lækreste bløde tøj* som jeg har købt denne uge! Er SÅ positivt overrasket. Jeg havde bukserne på min mandagsønske collage, og måtte bare prøve at klikke dem hjem da de kostede en slik. For blot 199,- lækkerhed – det føles som om jeg ikke har bukser på! I kid you not! Hvis du står og mangler et par casual lækre bukser – så er de her i hvertfald et godt bud! Og der fås en fin bluse med flæse i kraven* til – også kun til 199,-. Det er jo helt vildt!

Tjek det ude hvis du som jeg er til bløøøøde bukser når sofaen er kravlet på ryggen. Eller faktisk også på alle andre tidspunkter…

Selv tak og god fredag <3

Jakken fås i øvrigt HER* og er min yndlings og sneakers finder du HER*.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelbullens dag - opskrift på verdens bedste