Time to party

Mandagsønsker

1 Smukkeste feminine blazer / 2 Sød krans / 3 Fint computer cover / 4 Festlig bluse* (billig) / 5 Lækker hvid lænestol (tilbud) 6 Blød & lækker strik / 7 Boss lady strømper (flere farver) / 8 Fine shiny bukser* (billig) / 9 New York Hoodie / 10 Lækker leo nederdel / 11 Fløjls blazer* / 12 Smukt fad til julekonfekten / 13 Fin sweat / 14 Smuk sort nederdel / 15 Fineste fotokunst / 16 Flotte sorte bukser* med skinnende effekt (billig) / 17 Lækker barstol

Mandagstræt og fine mandagsønsker

Kender i de dage hvor man bare føler sig en anelse kørt over? Sådan rigtig mandagstræt med vasketøj i hobevis, fedtet hår, sår på næsen (det er nok kun mig), syge børn og nullermænd der har vokset sig store henover weekenden? Sådan en mandag har jeg i dag – og jeg tror det har lidt med vejret at gøre også. Det regner, det er gråt og mørkt og også en anelse køligere end vi har været vant til synes jeg. Kedeligt vejr – jeg gad ikke engang løbe en tur. Ej men altså – hvor doven er man! Og jeg har også spist lidt usundt igen. Jeg skal lige ind i min gode rytme igen – men det kommer jeg. I dag er bare lige en undtagelse. Jeg har ondt af mig selv. Og det har jeg fordi min næse bliver ved med at drille. Jeg ser herrens ud, hvilket på ingen måde er fedt når man skal ud i offentligheden. Følte jeg stod og lyste op på FindersKeepers i går på vores Paia Copenhagen stand – og i dag er det endnu værre. Håber det er bedre i morgen, når jeg skal på arbejde… Please…

Anyway, jeg har siddet og fundet lidt fine trøstesager frem – det er jo mandag, så naturligvis skal I have mandagsønsker, og så er jeg jo nødt til at finde lækkerier frem ik’? 😉 Jeg ved godt at I også fik et inspirationsindlæg i går med festtøj, men jeg håber at I lige bærer over med endnu en collage i dag <3

Jeg er selv helt pjattet med det shiny lyserøde sæt* – der var også noget lignende i indlægget i går, men det her er altså også fint. Og billigt. Og så har jeg forelsket mig i de fine Ganni nederdele – det er en man kan bruge til SÅ meget forskelligt. Både den i leo og den sorte med prikker. De er ret fine hvad enten du styler den med en chunky strik og sneakers, eller stilletter og en fin top. Min veninde Anette og jeg drømmer om en tur til New York – har vi gjort i snart 20 år, hvorfor denne fede hoodie må være på sin plads. Den koster en slik, så den tror jeg skal klikkes hjem. Og så kunne jeg sætte disse bløde bukser til, som også er lidt fine med deres lidt skinnende look – og de koster heller ikke det hvide ud af øjenene. Win win.

Ret så mange lækre sager denne uge synes jeg. Godt det snart er jul tænker jeg. Håber ikke at det hele er udsolgt til den tid. Jeg faldt også lige over denne sjove jule t-shirteller disse leopard ankelstøvler – begge til budgetpris.

Til slut vil jeg lige slå et slag for den smukke fotokunst hos Slowmornings.dk.

Det er dygtige Sisse der står bag sammen med Maria Linder, og sælger de fineste prints. Jeg er helt forelsket! De havde også en stand på FindersKeepers hvor jeg savlede over det hele. De må herhjem på væggen og bo – jeg er så forelsket i den afrikanske pige! Gør dig selv den tjeneste at hoppe forbi Slowmornings <3

Psssst! Ellos har i øvrigt 20% på alt bolig – så mange fine julesager.

Må I få en rar uge <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time to party