Julemagi i Tivoli med lys, dufte, sjov og Nøddeknækkeren

Mandagsønsker

1 Super sød kjole / 2 Smukkeste vase / 3 Fine øreringe* / 4 Cool taske / 5 Fin billig nederdel* 6 Glimmer stilletter* (tilbud) / 7 Jeans med leo detalje / 8 Smuk lang nederdel med glimmer / 9 Virkelig lækker og lun jakke* / 10 Sød og enkel kjole / 11 Super fed buksedragt med glimmer / 12 Chunky stilletter med glimmer / 13 Fedt sengebord / 14 Lækker leokjole / 15 Fin lænestol / 16 Parfume* til tasken

Glimmer, frost og leopardlækkerier

Grundet lidt tekniske problemer, kommer ugens mandagsønsker først i dag onsdag – jeg håber at I bærer over med mig <3

I er efterhånden flere der har efterspurgt julegaveinspiration til Harald og Gro – og jeg arbejder på sagen til jer. Håber jeg har noget klart enten sidst på ugen eller i hvertfald starten af næste så hold øje med domænet her. For det er faktisk lidt svært med gaver til de lidt større børn synes jeg – og det er der rigtig mange af jer derude der også synes kan jeg forstå på jeres beskeder.

Anyway, så har det været en temmelig kold start på ugen – minus 7 grader har vi haft heroppe, og så er det altså med ét blevet vinter, selvom den officielt først starter på lørdag når vi rammer december.

Jeg har en million ting jeg skal nå inden weekenden så her bare emmer lidt af jul, men jeg får først pyntet helt op til jul efter Gros fødselsdag d. 7/12 tror jeg. Sådan plejer det at være – med mindre hun går all in på juletema som hun har gjort engang før 😉

Jeg skal have lavet et par kranse i dag onsdag. Det har jeg glædet mig til længe, og i dag tager jeg mig altså tiden til det. Jeg synes mine dage flyder ud i hinanden, og når ikke en brøkdel af alt det jeg gerne vil. Et mål for 2019 bliver i hvertfald at blive lidt mere struktureret og huske at kigge lidt op fra skærmen – men mere om det en anden dag.

Festlige mandagsønsker

Ugens mandagsønsker rummer nogle fine kjoler samt en fantastisk buksdragt som ikke koster det hvide ud af øjnene, og som vil være super fine både til julefrokost, jule- samt nytårsaften. Og så er der lige to par fine stilletter med glimmer jeg ikke kunne modstå. Et par sorte med chunky glimmerhæl og disse fine lilla som faktisk er med 30% rabat*. Jeg har også fundet min julegave – har været forelsket i den siden jeg så den første gang – så kære julemand, jeg håber du kender cahetu.dk haha.

Jeg vil også lige slå et slag for disse lækre bukser til blot 199,-* (og andre fine leo nyheder) som nu er kommet i den fineste leopard udgave! Musthave til at slå mave i hele december når man har spist lidt for mange vaniljekranse…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemagi i Tivoli med lys, dufte, sjov og Nøddeknækkeren