Mandagsønsker

November planer

Travl & hyggelig november

Første uge af november er så småt ved at rinde ud. Er det bare mig eller går tiden utrolig stærkt lige for tiden? Synes simpelthen at den ene uge bare tager den anden, og nu er vi snart henne ved 1. december – om jeg begriber det. 2018 går snart på hæld, og et sprit nyt år står for døren. Jeg synes knapt nok lige jeg er begyndt at skrive 18 og så skal jeg vænne mig til at skrive 19!? Godt jeg allerede har kalenderen for det kommende år klar – så kan jeg lure lidt på 2019 inden jeg tager hul på det. Den fine kalender på billedet herover er iøvrigt fra Atelier Aarhus { modtaget i gave} og er vanvittig gennemført.

Der er altså lidt om snakken om, at jo ældre man bliver (og jo flere grå hår man erhverver sig) desto hurtigere går tiden. Det må jeg give mine nu afdøde bedsteforældre ret i. Man skal virkelig suge alt til sig, og huske at leve – tiden går så stærkt.

November og december er altid to travle måneder herhjemme. Ikke fordi at julen nærmer sig, men fordi jeg har valgt at ruge to vinterbørn ud. Et i november og et i december – og tilmed er min udkårne også fra november, faktisk lige fra dagen inden Harald kom til verden, så der er altid rigeligt at se til. Begge mine mænd er dog knapt så sociale, og ønsker allerhelst bare at vi fejrer dem helt stille og roligt, hvilket vi så naturligvis gør. Når Gro har fødselsdag er det noget andet – der skal holdes børnefødselsdag, og hun elsker at have gæster og tager alt med pynt, balloner, sang og kager dybt seriøst. Ret sødt. Utroligt at man kan få to så forskellige børn, og så alligevel så ens på mange punkter.Anyway, så er drengenes fødselsdag allerede et overstået kapitel, og nu kan resten af november bare komme an. Herunder får i hvad vores kommende uger skal gå med – det bliver en travl men hyggelig måned <3

November måned byder bl.a. på

– Den kommende weekend skal jeg på FindesKeepers designermarked med Paia Copenhagen. Vi glæder os helt vildt til at vise vores smukke og bæredygtige soyavoks duftlys frem. Kom endelig forbi og sig hej hvis du er på de kanter. Jeg selv står der hele søndagen, og min søde kollega Camilla står der om lørdagen.

– Min bedste veninde Anette fylder 40 år, hvilket skal fejres på lørdag med brunch og lækker kage. Can’t wait – tænk at vi er nået dertil hvor man skal til 40 års fødselsdag. Heldigt at 40’erne er de nye 30’ere har jeg ladet mig fortælle 😉

– Måske bliver jeg moster igen her i november – min søster er i hvertfald temmelig gravid, så det bliver spændende hvornår det bliver. Glæder mig til at holde en lille bebs i armene igen.

– På julemarked med Paia Copenhagen – jeg skal nok fortælle lidt om tid og sted når vi nærmer os. Det bliver super hyggeligt!

– I Tivoli, hvor vi skal nyde deres fine julepynt- elsker bare stemningen derinde (også) på denne tid af året og så skal vi ind og se balletten Nøddeknækkeren derinde. Det glæder jeg mig helt vildt til!

– Lave nogle fine kranse som skal pynte i huset de næste par måneder. Elsker den naturlige og rå jul – og det kribler i fingrene for at komme igang. Jeg kan ikke være den eneste der har det sådan?

– Apropos punktet ovenover, så skal jeg have købt lidt fint julepynt. Jeg gav mit bud på fine sager i indlægget her.

– En tur i Zoologisk Have – har faktisk aldrig været der på denne tid af året. Det plejer at være en sommeroplevelse, så det bliver hyggeligt at opleve.

– Så småt begynde at høre julemusik – fik jeg sagt at jeg elsker jul?

– Stadig leve en lille smule sukkerfri – i hvertfald i hverdagene som jeg skrev i det sidste indlæg om min sukkerfrie oktober her. Indtil videre har jeg ikke tabt 1 gram i november, og ville egentlig gerne have smidt et par kilo mere inden december. Men nu må vi se.

– Få købt de sidste kalendergaver til ungerne…

Har I nogle spændende planer for november?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker