Mandagsønsker

Om at gøre noget godt for sig selv

Er I gode til at gøre noget godt for jer selv?

Jeg må indrømme at det er jeg selv på ingen måde – men jeg øver mig langsomt i at blive det, selvom det er svært. Rigtig svært. Især efter jeg stort set er blevet herre over min egen tid, har jeg svært ved at huske mig selv. At gøre noget for Maria. Kun Maria. Det er et af mine store mål for 2019 at få sat min hverdag lidt i struktur, og jeg er så småt startet bare en lille smule op. Små skridt ik’.

Én af tingene jeg så småt er begyndt på, er at få gjort noget godt for min krop. At forkæle den, og lytte til den. Siden jeg for 4 år siden gennemgik operationerne fra helvede, har jeg faktisk ikke gjort noget godt for den og den trænger i den grad til en kærlig hånd.
Ikke langt fra arbejdet har jeg fundet et friststed. En rolig oase for krop, ansigt og sind. En oase hvor jeg kan komme ned i gear, og sætte mig selv i fokus. Karmalounge hedder stedet – en nyåbnet, hyggelig og rolig lounge med fokus på god karma og bedre livsstil. Et sted jeg har besøgt flere gange, og som jeg er blevet ret glad for. Trine som står bag Karmalounge er super sød, rolig og meget kompetent,  og så er hun god til at læse ens krop, ansigt og sind.

Træk vejret, smid skoene og træd ind i en hyggelig og tryg oase, hvor DU er i centrum. Her handler det om at få ro i kroppen og slappe af på et højere niveau langt væk fra hverdagens stress. Alle behandlinger har til hensigt at få dig ned i gear, og afhjælpe de udfordringer du kan have med din krop, hud eller sind. Læg dig på den professionelle behandlerbriks, put dig i det bløde tæppe fra Karmameju og mærk hvordan roen breder sig i din krop. Hvad enten du vælger Kropsterapi eller Japansk Lifting, kan jeg garantere, at du vil forlade loungen mere afslappet og med en glød i huden og plads i kroppen til bare at være DIG. Jeg vil glæde mig til at give dig en god behandling.

Citat fra Karmalounge.dk

Karmalounge tilbyder behandlinger som Kropsterapi og Japansk Lifting – og jeg har prøvet dem begge. Begge er super dejlige behandlinger, som virkelig gør noget godt. Trine er stadig under uddannelse i kropsterapi, men det kan man på ingen måde mærke. Kun på pengepungen da alle kropsterapi behandlinger fås til halv pris lidt endnu – måske en julegave til dig selv eller en du holder af?

Kropsterapi – sammenhæng mellem krop og psyke

Kropsterapi har været SÅ godt for mig, da jeg både lider forfærdeligt meget af migræne, ikke er god til at lytte til min krop samt sidder ved computeren i mere end 10 timer om dagen hvilket ikke er godt for kroppen. Trine arbejder med min fordøjelse, min hovedpine, mine spændte muskler – alt fra top til tå og det føles helt vidunderligt. Det hele hænger nemlig sammen som Trine forklarede mig. Når hun f.eks. trykker på bestemte punkter på mine arme som er vanvittigt ømme, så er det min fordøjelse/tyktarm den er galt med, og på den måde kan hun hjælpe mig. De gange jeg har været på briksen, har været helt vidunderlige, og jeg er gået derfra som en lettere udgave af mig selv.

Trine bruger pulserende massagebevægelser, der går i dybden samt aku- og zonetryk for at afspænde der hvor der sidder en spænding – og selvom man kan mærke der tages fat (det kan jeg personligt rigtig godt lide), så kan man mærke hvordan kroppen giver slip og tager imod behandlingen. Varm anbefaling herfra – glæder mig allerede til at putte mig under det varme og bløde tæppe på onsdag hvor der står Maria-tid i kalenderen.

Japansk Lifting – naturlig Botox

Hvis jeg skal fortælle lidt om Japansk Lifting, kan jeg sige at du skal passe på med at booke en tid. Det er nemlig stærkt vanedannende! Det er luksus med luksus på, der giver dig en glød i ansigtet som kun en forelsket teenager kan have! Det er en helt naturlig form for botex – og jeg ville ønske jeg havde råd til at få sådan en behandling hver måned – især når man nu er i slutningen af 30’erne og alderen begynder at sætte sine spor.
Japansk Lifting Deluxe behandlingen er den lækreste ansigtsbehandling jeg nogensinde har fået og helt anderledes end en almindelig ansigtsbehandling. Behandlingen er 100% naturlig og bliver, som jeg nævnte overfor, kaldt for en naturlig ansigtsløftning uden kniv. Men som Trine også skriver på siden, så kan alle – både unge og gamle, med og uden rynker,  få gavn af behandlingen, da Trine tilpasser de forskellige tryk/stræk og produkter efter din hudtype og hvilken effekt du ønsker.

I Japansk Lifting bruger man specielle teknikker, der gør underværker for en som er sidst i 30’erne ligesom jeg, hvor den udglatter og afspænder muskulatur og ansigtshud, så de fine liner synes mindre og så gennemfugtes huden med lækre fra masker og olier – og allerede efter første behandling kunne jeg se en forbedring. Min hud var glattere, havde mere glød og jeg så slet ikke lige så træt ud som inden jeg lagde mig på briksen. Selvfølgelig kan behandlingen ikke fjerne rynkerne helt, men den kan hjælpe til at de mindskes så de bliver sværere at få øje på.

Ydermere får man en virkelig dejlig hovedbundsmassage med Gud Sha, skøn massage af både nakke, skuldre, arme, hænder og fødder i behandlingen – hvilket giver en virkelig dejlig helhedsfølelse i kroppen – og så elsker jeg når man får pakket ansigt og fødder ind i varme klude. Ahh.
Trine bruger i Karmalounge produkter fra det lækre økologiske mærke EVOLVE Organic Beauty – og jeg er vild med dem. Særligt den peelende cacao Radiant Glow maske er jeg helt vild med – den dufter helt fantastisk og min hud bliver så blød af den.

Det var blot et lille tip her fra mig, inden vi i morgen går en travl december i møde. Husk at forkæl dig selv lidt – måske med en behandling hos Karmalounge – mine varmeste anbefalinger til Trine.
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker