Fine udsalgsfund

Marathon til maj – kan jeg det?

Copenhagen Marathon 2019

Som I ved så løb jeg tilbage i 2014 mit første marathon. Dengang var det en kæmpe sejr oven på flere års sygdom som jeg før har skrevet om i indlægget her.

Det var ikke verdens bedste tid jeg kom ind i, men jeg gennemførte og er stadig ret stolt over det.

Jeg ved godt at det nærmest nu om dage ikke er specielt sejt eller noget særligt at løbe et marathon. Nu skal man helst lave en Ironman, 1/2 Ironman eller diverse vilde løb i naturen – men for mig er det stadig stort bare det at kunne løbe så lang en distance, og så må tiden vise om jeg engang i fremtiden kan være heldig nok til at kunne gennemføre en Ironman som er min vildeste drøm. Jeg hader bare at svømme. Som i virkelig hader. Så det er virkelig der mit problem ligger – går jo ikke jeg drukner 😉

Men tilbage til de 42 kilometers løb – Kim har nemlig købt en billet til Copenhagen Marathon som løber af stablen i maj måned til mig i julegave – så nu er der ligesom ingen vej udenom. Jeg har også snakket en del om at løbe distancen igen de sidste par år, og efter jeg blev opereret efter min sidste marathon i 2014, har jeg kæmpet for at komme tilbage i form, og finde min egen krop igen. Og jeg vil så gerne gennemføre løbet. Jeg har viljen, men hverken kroppen eller formen endnu – men der er lidt over 5 måneder til, så jeg kan forhåbentlig nå at komme bare i lidt bedre form i hvertfald. Jeg vejer 7 kilo mere end da jeg løb sidst, og det kan jeg godt mærke i knæene især når jeg løber. Men jeg håber på at smide lidt af dem her til januar når man helt kliche agtigt skifter marcipanbrøddet ud med gulerødder, og så skal jeg igang med at løbe ordenligt. 2 gange om ugen skal jeg i hvertfald afsted. Der er mine powerwalks med min søde veninde ikke nok.

Så lidt sundere mad, kombineret med både powerwalks og løb, burde hjælpe en smule på kampvægten og formen, så jeg er lidt bedre klædt på til de 42 kilometer der venter løbeskoene d. 19. maj 2019.

Om jeg glæder mig? Dét gør jeg! Om jeg kan gennemføre? Det vil tiden vise…

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Gitte H

  Jeg synes, at det er sejt at løbe et marathonløb – også selvom andre snupper en ironman. 42 km er langt, og man kommer vist ikke i mål uden en god portion selvdiciplin 🙂 Har du mon lyst til at gøre status undervejs og skrive blogindlæg om det – fx hvordan du bevarer motivationen?

  Godt nytår – glæder mig til at læse med igen i 2019.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak – nej det har du ret i. Det kræver virkelig noget selvdisciplin 🙂
   Mener du indlæg inden løbet osv? Det vil jeg gerne forsøge.

   Også godt nytår til dig, og tak fordi du læser med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte H

   Ja, hvordan du træner og holder motivationen oppe (den kæmper jeg selv med 😬). Din blog behøver ike at blive en løbeblog, det kune bare være sjovt at følge lidt med i forberedelserne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Super – det vil jeg kigge på 🙂
   Godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine udsalgsfund