Runde spiseborde

Aiayu SS19

Aiayu

Mine Aiayu SS19 favoritter

Ak – jeg er måske lidt arbejdsskadet. Det indrømmer jeg gerne. Men til mit forsvar, havde jeg et crush på brandet Aiayu inden jeg startede hos de søde Cahetu piger.

Aiayu kan bare et eller andet. Deres bæredygtige tøj er ikke alene skønt at have på, ser smukt ud og er af lækker kvalitet, nej Aiayu er også hele tanken bag om at gøre moden bedre for miljøet. At producere med omtanke. At have fokus på bæredygtighed, økologi, gode arbejdsfohold samt at have en zero waste politik. Aiayu er mode med omtanke, uden af gå på kompromis med designet – og det kan jeg godt lide. Og så er det jo heldigt at Aiayu har skabt noget tøj der nærmest står Maria skrevet henover – løst, casual og blødt. 3 ting jeg elsker at have i min garderobe i hvertfald – og når først man har Aiayu i sit skab, så har man det i rigtig mange år. Og det er også værd at huske.

Den fine forår- og sommerkollektion er ingen undtagelse. Vi var alle enige om på kontoret, at det er en meget fin og lækker kollektion, og vi kan SLET ikke vente til den lander næste måned. Jeg har udset mig mine favoritter herover på collagen – det bliver svært at vælge. For man kan jo ikke eje det hele.

Men suk –  gid man kunne.

Se bare lige den jakke – musthave! Den skal i hvertfald som minimum flytte ind, og det samme gælder de vidde bukser samt den lyseblå top. Det 3 lækre items jeg vil forkæle mig selv med dette forår.

Lidt med godt ik <3

Du kan se og forudbestille kollektion her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Runde spiseborde