Årets første weekend

Mandagsønsker

1 Fin og billig blazer* / 2 Sødeste badedragt med prikker / 3 Skøn parfume med duft af sommer / 4 Virkelig fin kjole*/ 5 Musthave maxi nederdel 6 Fine øreringe* / 7 Smukt fotoprint / 8 Sød lang kjole* / 9 Pæn pæn vase / 10 Sød cardigan / 11 Lang feminin blazer / 12 Fed jakke (udsalg) / 13 Musthave badedragt / 14 Sød feminin clutch / 15 Lyse jeans* som emmer af forår 

Forårsagtige mandagsønsker

Vi har taget hul på endnu en uge i 2019 – den sådan rigtige første uge synes jeg. Den uge hvor 2019 for alvor går igang med alt hvad der hører sig til. Grønsager, løbeture, nytårsforsætter osv. osv. Man bliver næsten helt forpustet. Men mere om det en anden dag – for jeg har selvfølgelig også nogle mål, drømme og håb for det nye år, og det vil jeg gerne fortælle mere om.

I dag står den på ugens mandagsønsker, og der er nogle fine iblandt hvis jeg selv skal sige det. Og må ærligt indrømme at det emmer lidt af forår når man kaster et blik henover collagen – sådan har jeg det altid efter nytår. Så higer jeg efter pastelfarver, forår og sneakers. Apropos sneakers – så du indlægget her hvor mine yndlingssneakers er på udsalg? Blot et tip – for snart er det tid til hvide sneakers endnu engang. YAY!

På arvejdet film vi forleden en forfærdelig lækker kasse fra Moshi Moshi Mind, og jeg ønsker mig stort set ALT hvad vi pakkede ud. Shit altså – mig i en nøddeskal! Men se lige de badedragter bare for at nævne noget. Musthave! Den prikkede er bare for cute, og den sorte skabt til at spise is i da den er løs på mavsen 😉  Ellers må jeg fremhæve denne fine kjole*, som vil være sød over jeans, ligesom den lyserøde blazer* til blot 299,- er ret så forårslækker…

I er ofte mange der spørger ind til de lyse jeans jeg har boet i det meste af sommeren når det var vejr til det altså – og disse* minder ret meget om dem. Normalt bruger jeg ikke parfume (har været lidt sart efter jeg blev gravid med Harald), men jeg har været glad for dem fra ZarkoPerfume, og særligt denne som jeg var heldig at få taskeudgaven af i julegave af søde Marianne fra Merci. Den dufter så skønt!

Ja, faktisk så drømmer jeg om det hele – jeg tror jeg må få solgt lidt ud af skabene, så jeg kan forkæle mig selv lidt her i starten af det nye år. Det fortjener man da ik?

God mandag <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets første weekend