Weekend for pigerne

Mandagsønsker

1 Smuk smuk kjole* / 2 Skøn lampe / 3 Fin taske / 4 Cool sweat* / 5 Pæne solbriller 6 Fed rumdeler/skillevæg / 7 Smuk prikket kjole / 8 Lækker leo skjorte / 9 Rosa fløjlsbukser / 10 Fint net i lækker farve* / 11 Lækker strik / 12 Cool sneakers* / 13 Sød plaid / 14 Fin fløjls blazer* / 15 Fed Nike sweat /16 Lækker (billig) sportsjakke /17 Fin prikket yogamåtte / 18 Fin lænestol / 19 Skøn lyserød heldragt 

Suk – giv mig et pengetræ

Det ser ud til at vinteren er over os, selvom jeg nu allermest higer til forår, bare tæer og lune eftermiddage. Det sner i hvertfald temmelig meget her hvor jeg befinder mig – og det ville egentlig også være ok med en omgang sne, hvis den blev liggende så vi kunne komme over på bakken og kælke med ungerne. De elsker sne – måske man burde overveje at spare sammen til en skiferie engang, så de kan få lov til at opleve det…

I dag har jeg fundet nogle forfærdeligt fine mandagsønsker (fristelser om man vil…) frem til jer synes jeg selv. Både nogle skønne sager til boligen – se lige  alle disse fine nye sager fra Nordal – suk! Og så er der nogle skønne kjoler der leder tankerne hen på forår samt et par lækre ting når man skal være fysisk aktiv – det hænder jo at det er nødvendigt 😉 Og nu vi er ved fysisk aktivitet – shit hvor jeg synes det er svært at være sådan januar-sund disse mørke tider. Jojo jeg får bevæget mig sådan ok meget – det er dog ikke så nemt i storm og sne, men der ryger liiiiiidt for meget chokolade indenbords om aftenen i sofaen. Andre der har det sådan lige for tiden, eller er i super januarsunde og seje?

Tilbage til ønskerne… Jeg må lige fremhæve den lyserøde kjole* – wau den er fin! Den fås også i en cremefarvet udgave – begge ret fine! Ligesom de lyserøde fløjlsbukser samt blusen med tekst i perler* er så forårsfine. Jeg er faktisk lidt vild med det hele på collagen – hvad skal man dog vælge når man ikke har et pengetræ i haven…

Må I få en SKØN start på ugen <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend for pigerne