Aiayu SS19

Sne

Vinterlig weekend

Sneen dalede allerede så småt, da jeg trillede ind på skolens parkeringsplads fredag eftermiddag og mens håndbolddrengene sikrede sig en plads i VM finalen søndag aften, fredagsslikken blev hældt op og håbefulde unge mennesker sang sig til en stol i X-Faktor, så blev der mere og mere hvidt udenfor. Og lørdag morgen da vi vågnede, lå et fint tyndt hvidt tæppe af sne udenfor vinduerne – lige akkurat nok til at det kunne lade sig gøre at kælke og tage en sneboldkamp med ungerne. Og det var lige hvad jeg gjorde.

Vi sendte farmand afsted mod IKEA – der er nemlig en herhjemme der har taget en stor beslutning om en ny seng – mere om det en anden dag, og vi andre 3 hoppede i skibukser, flyverdragt og huer og gik over på Højlandet som vi kalder det – en skøn bakke lige mellem Fjorden og hvor vi bor. Vi kælkede, grinede og legede i flere timer, og det var SÅ dejligt! Vi havde kun én kælk men Harald og Gro var søde til at kælke sammen og havde det virkelig sjovt  – så dejligt at se når de nu også kan være efter hinanden. Det havde jeg i øvrigt ikke set komme – hvor blev de søde små børn af haha. Nu lover DMI endnu mere sne, så vi satser stærkt på at finde farmands gamle trækælk frem fra loftet, så vi kan få endnu flere kælketure.

Meeeeen, jeg ville nu lyve hvis jeg ikke gerne så at det snart blev forår i stedet. Sådan har jeg det altid på denne tid af året. Sne skal komme i december – ikke i januar.

Men når det nu alligevel er her, så skal vi have det bedste ud af det. Naturligvis <3

Har I også været ude i sneen?

PS: Ungernes tøj er fra Reima (reklame da det er modtaget til test), og er – med hånden på hjertet – absolut fantastisk i snevejr!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aiayu SS19