Det vil jeg blive bedre til i 2019

En snert af Marokko i soveværelset

ReklameSoft Hunter

Nyt sengebord

Jeg har længe gået og luret efter et sengebord til min side i soveværelset. Måske I husker jeg har snakket om det før? Og jeg skriver i min side, for Kim og jeg har på ingen måde et symetrisk soveværelse haha. I sin side har han et aflangt Hay bord med plads til alle sine bøger samt sin elskede Muuto lampemed lysdæmper (!), og ovre på min side har jeg en reol på væggen med masser af magasiner, bøger, lidt tøsenips samt et par billeder, en væglampe i messing og indtil denne uge har jeg haft dette bord som natbord (udover et par andre afstikkere), som ikke har været helt optimalt, da der ikke heeeeelt var plads til både magasiner og bøger og hvad man nu ellers lige synes man skulle have liggende.

Jeg har ledt og ledt efter det rette sengebord, og kigget på flere forskellige muligheder de sidste år. Har kredset lidt om dette fra Muubs*, men synes så måske det alligevel var lidt “hårdt” derind til. Og så var det at jeg faldt over profilen @soft_hunter på Instagram, og mit hjerte hoppede en ekstra gang. For hold nu fast en masse forfærdeligt fine fristelser – alle nøje udvalgt af Sisse som står bag butikken. Soft HunterSoft Hunter Soft HunterJeg forelskede mig i det fine lille couscous bord fra Marokko som I ser på billedet herover. Bordet har masser af patina og sjæl, og tilføjer nu noget helt særligt til rummet. I ved jo, at jeg stadig har lidt svært ved at bo i vore nye hus, som jeg synes mangler lidt personlighed og charme – men nu vil jeg prøve at genskabe noget af den hyggestemning gamle huse med sjæl har, ved at tilføje lidt fint og anderledes interiør. Og jeg er godt tilfreds med bordet her – virkelig fint synes jeg. Jeg faldt også over et par andre fine sager – dem viser jeg nok frem på Instagram den kommende tid, og så er jeg lidt lun på at finde et fint tæppe ind til Gros nye værelse. Det er blevet så godt med hendes nye seng, og nu er der nemlig plads til et gulvtæppe – heldigt når der findes rigtig mange fine pastelfarvede i shoppen, og kun kommer flere til i løbet af foråret når Sisse igen drager på eventyr.

Soft Hunter er et lille lækkert univers med fokus på håndlavet, unika interiør med sjæl og patina. Alt fundet på Sisses rejser i Østen, hvor hun er blevet inspireret og betaget af det smukke håndværk og fine etniske fund. Som Sisse selv udtrykker det så fint; Et strejf af boheme i et ellers enkelt skandinavisk hjem – og det er jeg vild med!

Er det ikke fint?

Bord HER / Duftlys HER / Fotokunst HER / Hårspænder HER* / Spejl HER / Væglampe lignende HER / Æsker HER* / Glimmer stiletter HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vil jeg blive bedre til i 2019