Mandagsønsker

Fineste træningstøj og status på marathon

 | Reklame – sættet er modtaget i gave |

I går viste jeg mit nye lækre træningstøj* frem på Instagram, og tænkte at I ikke skulle snydes herinde – for shit det er fint! Og som jeg startede med at skrive i teksten på opslaget på Instagram, er ovenstående billede egentlig et fraklip. Og i det jeg var ved at kassere det til papirkurven i går mens jeg redigerede billederne, slog det mig at hvorfor egentlig aldrig vise nogle af de fraklip jeg altid har på kamerarullen. Vi ved jo alle godt at virkelighenden ikke kun er fyldt med polerede overflader, regnbuefarvede blomster, perfekte opstillede billeder samt lutter gode hårdage – og derfor havde jeg lyst til at vise billedet frem. For jeg ser nemlig glad ud – og midt i hestetænder, grineflip og kikset posering, så er det jo det vigtigste.

Og jeg var glad da billedet blev skudt. For jeg er virkelig begejstret for mit nye træningstøj*, fordi det sidder vildt godt. Jeg har i lang tid skulle have købt noget nyt, da de bukser jeg har er slidt, og jeg snart skal ud af vintertights – så det passede helt perfekt med at Anja fra Babyfryd fik den nye lækre The New* Pure serie hjem, som jeg også selv havde forelsket mig i på CIFF sidste sæson.

Jeg mener; Leo, lyserød og glimmer – what’s not to like?!

Sættet jeg har på her er virkelig skønt – bukserne med en god bred (glimmer) elastik, der bliver sidende, godt med stretch og jakken fin og fyldt med skønne detaljer. Selvom jeg altid får lidt på puklen over at kalde mig selv kraftig af bygning, og mine ben ikke for tynde – så er det jo altså sandheden at jeg har små korte og kraftige(re) ben. De er i hvetfald ikke lange og slanke og bliver det ej heller nogensinde. Og derfor er det dejligt at finde noget træningstøj der også passer den slags ben og mon ikke også der er mange af jer derude, der heller ikke er udstyrret med ben som en supermodel 🙂

Anyway, så findes træningstøjet i flere fine varianter – jeg har selv købt to andre par bukser også, da de er så lækre i kvaliteten, og jeg har brug for lidt mere træningstøj nu jeg træner op til marathon. Og apropos marathon så er jeg begyndt at løbe lidt længere lidt oftere. Eller længere og længere – jeg løber nu 10 km. 2-3 gange om ugen og det er klart et fremskridt. Men der er lang vej endnu – men jeg tror på det. Jeg er lidt tung i numsen stadigvæk – men jeg er sikker på at det nye træningstøj gør at jeg løber hurtigere #somom

Hvis du også står og mangler noget nyt lækkert sportstøj, så kig forbi serien her* – det er så pænt og lækkert. Og så fås det altså også til pigerne så man kan matche med sin datter hvis man har sådan en <3

Shop tøjet til mor HER* og til pigerne HER*

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker