Silkelykke, tosomhed og candyfloss

Forårstegn, gåture og smukke omgivelser

Forårsfornemmelser

Ungerne er hjemme igen efter at have haft nogle dejlige dage på landet hos mine forældre. Nu begynder hverdagen igen i morgen – madpakker, lektier og vasketøj. Og det er nu også helt ok – heldigvis har vi en dejlig hverdag og med foråret på vej, er det som om at alting bliver nemmere. Det har været en dejlig ferie for dem begge, og jeg nød især at have Harald lidt for mig selv og hygge lidt ekstra om ham. Ligesom jeg gør med Gro engang i mellem. Han og jeg var i øvrigt til Vinter i Tivoli sammen med min søster og mine to små niecer i onsdags – mega hyggeligt. Jeg må lige slå et slag for den fine skøjtebane som både Harald og Gro elskede. Harald var et naturtalent – jeg var bambi på glatis det første stykke tid da jeg var derinde med Gro. Så sjovt! Vinter i Tivoli kører til og med d. 24/2, så I kan stadig nå forbi hvis I er på de kanter. Der er helt eventyligt smukt derinde og gjort en del ud af det. Og i forlængelse heraf, vil jeg lige skrive reklame da jeg er så heldig at være blevet ambassadør for Tivoli.Sol, blå himmel og lune temperaturer – vi har virkelig nydt de sidste dage i tosomheden. Vintergækkerne står smukt i haven – elsker dem! Når Kim og jeg ikke har passet Anton som er blevet opereret, har vi taget hinanden i hånden og gået nogle lange ture. Bare ham og jeg – ud i det blå og uden at vi skulle nå noget. Den ene dag gik vi 16 kilometer – balsam for krop og sjæl.

Nu står den på spil, Sarah Bernhard kager som Harald har bagt med mormor og hjemmelavede burger til aftens. Alt er godt <3

Har I iøvrigt set MarMar Copenhagens jubilæumskollektion? (reklamelink). Uf den er fin altså. Jeg har købt lidt af den til Gro – se billedet længere nede. Så fine forårsfarver. Men det sælger stærkt, så man skal ikke vente for længe. Guld og lepardprint – what’s not to like.

God søndag!


Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silkelykke, tosomhed og candyfloss