Forårstegn, gåture og smukke omgivelser

Mandagsønsker

1 Smuk kjole / 2 Cool jakke* / 3 Fine øreringe* / 4 Fed læderjakke* / 5 Fineste perletaske / 6 Smuk Safaristol* / 7 Klassisk blazer i silke / 8 Cool solbriller*  / 9 Fed barstol* / 10 Musthave taske / 11 Fin billig trenchcoat / 12 Sød billig top / 13 smukt armbånd / 14 Fin nederdel /15 Fantastisk kjole / 16 Skøn nederdel* / 17 Pæne pink sandaler 

Mon foråret er på vej?

W A U – sikke et vejr vi har haft de sidste dage. Sol, blå himmel og to-cifrede temperaturer! Det har været ubeskriveligt lækkert! Vi har været ude at gå nogle lange ture, og følelsen af foråret kom helt ind under huden mens solen kyssede vores kinder og varmen steg under uldfrakken… Jeg elsker denne årstid. Det er så livsbekræftigende når lyset er atter er på vej og livet pipler op af jorden. Vintergækkerne står smukt i haven, ligesom fuglene kvidrer for fuld hals – suk hvor jeg elsker Danmark på den her årstid.

Med foråret kommer farver, og jeg er lidt mere modig end jeg måske plejer på ugens collage, og så alligevel ikke. Nuvel er jeg rigtig glad for farven sort og de klassiske items, men det sidste års tid har der sneget sig en del blomstret ind faktisk – og de lidt skrappe farver og mønstre gør altså et eller andet, og jeg drages forsat mod dem må jeg indrømme. Og måske er det slet ikke så tosset at få et lille pift ind i garderobeskabet. Et friskt pust om man vil.

Jeg har i hvertfald fundet lidt forårsfine farver frem til jer i ugens mandagsønsker, og drømmer nu blot om at solen forsat må skinne, himlen være blå og fuglene synge endnu højere.

Må I få en fantastisk uge <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårstegn, gåture og smukke omgivelser