Weekendhilsen

Mandagsønsker

1 Sød silketop / 2 Prikket kjole / 3 Smuk blomstret kjole / 4 Fed kurv til at hænge* / 5 Skønne fløjlsbukser / 6 Fint velourspænde / 7 Smuk ørering / 8 Cool ruskindstaske* / 9 Sød prikket badedragt / 10 Fine (billige) solbriller / 11 Skøn (billig) leopard badedragt / 12 Fed termojakke* / 13 Cool sneakers / 14 Fin nederdel /15 Søde sandaler / 16 Lækker træningsjakke* / 17 Favorit jeans

Forår på vej

Så har vi taget hul på sidste uge med vinter i denne omgang. I hvertfald hvis vi tager et kig i kalenderen. Fredag skriver vi 1. marts og dermed forår – og selvom vinteren ikke har været speciel kold eller vinterlig, så bliver det nu alligevel rart med lysere og mildere tider.

Jeg glæder mig i hvertfald til at smide den tykke jakke, støvler og vanter – jeg er og bliver nu en sommerpige som helst går med bare tæer året rundt 😉

Jeg håber at I er kommet godt igang med ugen allerede – jeg selv har haft lidt travlt i dag, hvorfor indlæget her er lidt sent på den. Men bedre sent end aldrig ik’?

Endnu engang har jeg fundet lidt mandags fristelser frem til jer, og særligt sukker jeg selv efter de rosa fløjlsbukser, kjolen her (som kun koster 349,-), træningsjakken* (som matcher til mine nye skønne bukser iøvrigt) og den fine silketop, som passer perfekt under mit nye Kokoon jakkesæt. Ja – jeg har forkælet mig selv lidt…

Og så drømmer Kim og jeg om at tage afsted på en spaweekend – eller blot en dagsspa – som jeg før har nævnt, så jeg mangler faktisk en badedragt. Er vild med den prikkede som jeg før har vist jer, og så faldt jeg lige over denne leopardsag som er til at betale (og lidt sjov). Hvilken stemmer I på?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendhilsen