Fineste træningstøj og status på marathon

Weekendhilsen

Glædelig weekend søde læsere <3

Jeg håber I må få en skøn en af slagsen – og at vejret bliver ligeså smukt de næste par dage som i dag (omend det har været bidende koldt). Vi har absolut ingen planer denne weekend – jeg skal blot lige på arbejde nogle timer i Cahetu butikken i morgen, og der tager Gro med. Det synes hun er ret så hyggeligt!

Ellers skal vi bare hygge herhjemme, og passe Anton som stadig har halskrave på, og derfor er pænt irriteret over sin tilværelse 😉 Måske skal Harald og jeg et smut i bio som jeg har lovet ham, og så skal der nogle kilometer i benene – selvfølgelig i mit nye træningstøj.

I dag fredag har jeg været til et spændende møde inde i byen mht. til en kampagne som jeg virkelig har drømt om i mange år – så jeg håber det hele falder på plads. Kryds lige fingre ik’… Og nu da jeg var i storbyen, så måtte jeg lige et smut forbi Torvehallerne og forkæle mig selv med en buket hos Stalks and Roots. Der skete nemlig noget ret så skønt i går, så en buket blomster var på sin plads synes jeg. I hvertfald bare en lille en. Jeg elsker virkelig både deres buketter, og de blomster man selv kan blande derinde – de er spot on.Og så et lille tip til jer der ELSKER romkugler ligesom mig – hvis I bor i nærheden, så MÅ I tage ind og smage de lækre romkugler hos Grannys House i Torvehallerne. Jeg gik tilfældigt forbi, og faldt over en romkugle med saltkaramel som bare ville med hjem. Shit den var lækker! Jeg har aldrig smagt så delikat en romkugle før! Selvtak 😉Nu står den på burger og fritter som den plejer om fredagen efterfulgt af X- Faktor og blandselv i lange baner. Alt er godt!

Pssst! Er du i shoppehumør, så sparer du 20% HER på en MASSE skønne sager både til dig selv og din bolig!

God weekend <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fineste træningstøj og status på marathon