Små glimt

Fine H&M favoritter

1 Smuk kimono / 2 Fin stribet skjorte / 3 MOM t-shirt / 4 Cool jakke / 5 Fede solbriller / 6 Skøn køletaske med kirsebær / 7 Smuk maxikjole / 8 Fine rå sandaler / 9 Yndig dragt med palietter / 10 Søde rosa sandaler / 11 Sød blomstret kjole / 12 Virkelig fin lang kjole / 13 Sød bluse med pufærmer / 14 Cool mom jeans /15 Sød rød kjole 

Fine favoritter på budget

Jeg synes at H&M gør det overordenligt godt lige for tiden.

Det kommer lidt i perioder synes jeg. Nogle gange hænger der en masse på bøjlerne når man træder ind i en H&M, hvor man med det samme tænker; Hvad gik der lige galt der? Men andre gange er der virkelig nogle fine sager iblandt, og sådan en periode har de lige nu i mine øjne. Jeg har fundet såååå mange fine sager, som jeg godt gad flyttede ind herhjemme – måske det er det skønne vejr udenfor, der rigtigt får en i shoppehumør? Forårsstemning – det er lige hvad det er. Endelig!

Fine kjoler med smukke mønstre, cool t-shirts, fede jeans, lækre accessories, skønne sager til boligen, fine styles til ungerne (har du set at du sparer 20% på ALT til børn netop nu?) alt sammen til priser der er til at have med at gøre. Win Win.

Jeg har selv købt den fine røde kjole (som I kan se på i indlægget her) – den er ret sød udover jeans. Jeg går jo ikke i korte kjoler. Og så kunne jeg klikke en af hver ting hjem på collagen. Især den fine kimono er jeg helt skudt i, ligesom den fine køletaske gerne måtte med på stranden til sommer 🙂 Og se lige de rosa sandaler – åh så fine!

Måske lidt weekend inspiration hvis du er i shoppehumør?

God weekend <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små glimt