Lige nu

Mandagsønsker

1 Fin kjole / 2 Sød billig top* / 3 Skønt cover med donuts* / 4 Fin billig badedragt med flæse* / 5 Sød kjole / 6 Skøn blå blazer / 7 Fede solbriller / 8 Lækker stol / 10 Smukkeste  stiletter / 11 Skøn øko t-shirt / 12 Cool stribet og billig badedragt / 13 Lækker rund taske / 14 Skøn maxikjole /15 Bæredygtigt livstilsmagasin* / 16 Fed taske* / 17 Musthave Paris cover* / 18 Lækker kurv/krukke* / 19 Fin kjole med leo* / 20 Fin vandkande* / 21 Lækker bumbag* / 22 Lækker totebag

Ugens forårsfine fristelser

Selvom jeg ikke har været helt på toppen de sidste dage – ja faktisk så har jeg været pænt meget skidt (møg influenza) – så har jeg fundet ugens mandagsønsker frem til jer. Jeg trængte i den grad til at drømme mig lidt væk fra ondt i kroppen og feber, og finde fine forårssager frem istedet. Det hjælper altid at drømme sig lidt til lækre ting ik´?

På ugens collage vil jeg især fremhæve den nye udgave af det bæredygtige livstilsmagasin fra Sustain Daily* – jeg er kæmpe fan! Du kan både købe det som et “rigtigt” magasin du modtager med posten og som e-bog. Den nye udgave udkommer på torsdag, men du kan bestille det allerede nu lige her*, og modtage det som en af de første. Det ser ud til at være nogle skønne kvinder der er interviewet denne gang – glæder mig til at læse mit! Og så kan jeg SLET ikke stå for disse fine covers* – jeg har især kastet min kærlighed på det med donuts, hyggeligt ting fra Paris samt det samme med NYC. De koster kun 99,- stk – ret sjove og af fin kvalitet. Jeg har et par stykker derfra i forvejen nemlig.

Det er forfærdeligt at kunne finde så mange fine sager hver uge, men igen – drømme kan man jo altid! Både den stribede gule badedragt samt den med flæse over den ene skulder* får mig til at drømme om sol, palmer og strand. Suk. Jeg er faktisk vild med det hele.

Hvad ville I vælge at forkæle jer selv med fra ugens mandagsønsker?

God uge til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu