Musthave musling

Små glimt

De sidste par uger fra kamerarullen

Sikke nogle travle uger det har været herhjemme. Især fordi en del af dagene har været brugt med influenza – men nu lader det til at den er ved at være ude af kroppen. Thank God! Sikke en omgang – har slet ikke været ved mine fulde fem altså.

Men nu begynder jeg så småt at leve igen, og har haft en del at se til den sidste uge, når man nu ikke har været på toppen. Arbejde, møder, praktiske ting, DM i Cheer med Gro osv. osv.

Og så arbejder jeg lidt hårdt på at komme tilbage i form – eller rettere få sat en god grundform. Det marathonløb nærmer sig, og lige nu må jeg ærligt være ved at jeg er i en rimelig skidt form. Og jeg har heller ikke smidt de kilo som jeg havde planlagt, så vægten var lidt lettere for knæene. Men okay – der er små 2 mdr. endnu. Kryds lige fingre ik…

Jeg har i hvertfald været ude at løbe 6 kilometer til morgen – fremskridt 😉

Herunder får I lidt glimt fra kamerarullen de sidste par uger – jeg ved her har været lidt stille herinde.

Dejlig torsdag til jer <3

^Aldrig gå ned på nips vel… fine perlespænder, armbånd med skaller og min elskede halskæde* med ungernes forbogstaver

^ Måtte lige prøve denne søde røde kjole fra H&M til kun 179,-

^Forårsoprydning i entréen – mine 2 nye forårsfrakker er fundet frem. Har en ting med brun som I kan fornemme. Lækker coat fra Aiayu og (yndlings) termofrakke* fra MarMar Copenhagen. Taske fra Stolbjerg Copenhagen

^Den fine konkylie* flyttede endelig ind – den er SÅ pæn! Og udsolgt allerede. Men du kan forudbestille den lige her*

^Jeg trængte til lidt fornyelse i vores entré, og har teamet op med skønne House Doctor, som står bag dette fede tæppe*! (modtget i gave). Jeg bruger det som en dørmåtte, og det fungerer så fint. Den er lavet af Søgræs, og er noget så fin! Den findes i flere størrelser lige her*

^ Gro var til DM i Cheer sidste weekend – kæmpe oplevelse! Se lige hvor cute de er altså i deres fine Gro og hendes veninde Lærke <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musthave musling