Hacking - da det skete for mig

Mandagsønsker

1 Fin sommerkjole / 2 Smukke øreringe* / 3 Prikket nederdel/ 4 Lækker lænestol* / 5 Fine billige sandaler / 6 Enkel sort kjole* / 7 Fine sommersandaler / 8 Sød stribet kjole / 9 Festlige palietbukser / 10 Skøn strandtaske / 11 Blomstret sød kjole / 12 Lækker plaid / 13 Fed barstol / 14 Skøn stribet morgenkåbe /15 Lækkert havebord / 16 Cool sneakers / 17 Fine prikkede bukser

Mandagsønsker igen igen

I know undskyld undskyld – jeg har ikke fået lavet mandagsønsker til jer de sidste par uger. Beklager til jer der er gået forgæves, jeg ved at I er mange der synes de er hyggelige de indlæg.

Jeg har simpelthen bare været lidt ramt af det tandlægebesøg, så overskudet her på bloggen, har kun lige været til de dejlige samarbejder jeg har haft den sidste tid.

MEN nu er jeg tilbage med tænderne nogenlunde smertefrie, og jeg har fundet lidt lækkerier frem til jer på denne skønne solskinsmandag. Der er såååå mange fine sager lige for tiden synes jeg! I øvrigt så lover jeg, at jeg nok skal få kigget lidt på nogle af de tema mandagsønsker, som flere af jer har foreslået jeg lavede 🙂

Denne uge har jeg fundet lidt sager frem, som der lige sprang i øjnene når jeg åbnede computeren. Og med det dejlige vejr vi har haft henover påsken, så har man i den grad også lyst til at shoppe lidt til sommergarderoben synes jeg. H&M gør det overordenligt godt i disse tider synes jeg – både modemæssigt og til boligen. Virkelig fine sager man kan finde hvis man kigger lidt rundt. Se bare strandtasken her, sandalerne til ingen penge og kjolerne. Og så er jeg faldet for denne fine bademåtte/dørmåtte til ingen penge. Jeg må nu også lige så et slag for det her bløde uundværlige tøj* – en af hver tak!

Jeg må jo nok stå ved at jeg har lidt med de brændte og gyldne nuancer denne sæson, og vi er alle mere eller mindre iklædt brun i alle afskygninger lige for tiden herhjemme haha – #teambrun. Derfor MÅ jeg eje denne fine sag! Tilsæt et par Shangies og så er jeg godt kørende!

Til boligen drømmer jeg om et mindre havebord til terassen ved køkkenet hvor vi har vores dejlige loungeområde, og der er jeg lidt vild med dette. Har dog også fundet et i en helt anden stil som jeg er lidt lun på – men jeg tænker at lave et indlæg med udelivet her den kommende tid, så viser jeg det frem der. Jeg får nemlig SÅ mange spørgsmål til planter, krukker, møbler osv. så jeg samler det hele lidt i et indlæg tænker jeg.

Ellers så håber jeg at I har haft en dejlig påske sammen med dem I har kær, og at I må få en god start på en dejlig kort uge i morgen <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hacking - da det skete for mig