Endelig tid til udeliv igen

Mandagsønsker

1 Fin body*/ 2 Lækker plaid / 3 Pæn poster / 4 Sød kurv med kvaster / 5 Fin prikket nederdel / 6 Rosa champagneglas / 7 Cool sneakers / 8 Sommerlig neglelak / 9 Skønne Shangies / 10 Fin rosa kjole / 11 Lækkert sofabord*/ 13 Fed madras til terrassen / 14 Skøn stribet sommerkjole /15 Lækkert sengetøj i hør / 16 Sødt muslingefad / 17 Fine kurve / Lækker havestol* / Drømme havebord 

Sommerlig start på ugen

Så blev det atter mandag og den starter ugen flot ud med solskin og milde temperaturer, hvilket kun kan gøre en i dejligt humør. Vi har brugt hele weekenden i haven, hvor vi har fået ordnet en masse praktiske ting. Alt er luget og ordnet, Kim fik kørt to store jordbynker væk som har ligget alt for længe og set grimme ud, og inden regnen begyndte natten til søndag fik vi gødet både græsplæne og roser – guf for en havenørd som jeg 😉

Nu mangler jeg bare at få sat lidt sommerblomster og som jeg nævnte i haveindlægget her, få anskaffet en spiseplads. Her drømmer jeg om nummer 18+19 på collagen – hvor fedt er det sæt lige?! Og så kan sommeren for alvor bare komme an – vi er klar!

Udover arbejde, og alt det andet hverdagsagtige, byder denne uge på barnedåb af min lille søde niece Laura. På lørdag drager vi mod landet hvor jeg skal stå Gudmor endnu engang – og hvis det ikke var fordi jeg endnu ikke har besluttet hvad jeg skal have på, så glædede jeg mig helt vildt. Ej det gør jeg stadig – jeg er bare lidt i krise haha. Den kjole jeg havde regnet med, er måske lidt for prangende synes jeg – det er jo ikke mig, men Laura der er i fokus <3

Mandagsønsker i beige nuancer

Kaster jeg blikket henover collagen, så har jeg vist haft en forkærlighed for de mere rolige farver denne uge. Særligt farven beige går igen – se lige dette fine sengetøj – og der fås også et sengetæppe som er virkelig pænt! Overvejer jeg lidt… Så fint synes jeg! Ligesom det søde muslingefad også gerne måtte flytte ind herhjemme… Ja jeg må indrømme at jeg ønsker mig det hele – godt der ikke er forførdeligt længe til min fødsesldag i juni #ellernoget

Må I få en dejlig start på ugen <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig tid til udeliv igen