Mandagsønsker

Drømmelampen

Annonce for Lampemesteren

Endelig blev du min

Materiel lykke – det er hvad der hænger lige der i mit køkken over vores spisebord. I må om nogen vide, hvor længe og hvor meget jeg har ønsket mig denne skønhed fra Le Klint. Jeg har haft den med i utallige #mandagsønske indlæg, og nu hænger den simpelthen lige der. I mit køkken. Jeg er så glad.

Lampen er den der hedder Frugtlygten eller model 101 C fra LE KLINT*, og jeg har fundet den hos Lampemesteren*, som er min ubetingede lampepusher. Alt for mange fede lamper på et sted. Farligt! Det var også her jeg fandt denne, som jeg stadig er helt forelsket i. Vores lampe er faktisk på tilbud lige nu, hvis du også er vild med den… #justsayingNu har vi haft lampen i en måneds tid, og den lever i den grad op til mine forventninger. Det er altid lidt spændende at se, om det man har drømt om så længe også tager sig lige så lækkert ud som man havde håbet på. Og det gør den heldigvis. Jeg forestiller mig at den tager sig fantastisk ud hængende over denne dug på bordet, masser af pæoner fra haven lige om lidt og lækker grill mad med venner og familie <3

Jeg synes den er noget så smuk. Enkel og klasisk i sit udtryk, men alligevel så detaljeret og skulpturel. Min mand er også svært tilfreds – vi har faktisk begge to altid haft en ting for LE KLINTS lamper. De er meget enkle, nordiske og klasiske i sit udtryk, og det passer godt til os. Jeg har også et godt øje til denne fine sag* – den ville være så pæn på mit lille hjemmekontor, og passe så fint ind i stilen. Godt jeg snart har fødselsdag – og at der tit er gode tilbud at hente hos Lampemesteren.

Gode tilbud på designerlamper

Og nu vi er ved Lampemesteren. Kender I så i øvrigt til deres nyeste kampagnekoncept Spot On Days?

Kampagnen betyder, at hvis man er medlem af deres kundeklub, så vil man modtage en rabatkode på 5 % ekstra i den periode, hvor de kører Spot On Days kampagne – dette gælder dog kun de produkter, som er i kampagnen.

Hver måned finder man 3 skønne lampekollektioner på tilbud i deres i kampagnekonceptet – det kan gælde både klassikere, populære lamper samt andre flotte designerlamper. Kampagnen vil være forskellig fra måned til måned, så følg med på Instagram eller hold dig opdateret på deres Facebook eller nyhedsbrev – du kan tilmelde dig her.

Hvad siger I – er den ikke PÆN?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Susie

  Super flot lampe. Hvilken størrelse en den viste på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tak er også glad for den ☺️

   Det er Le Klint 101 Large Pendel.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker