Mandagsønsker

Maj planer

Velkommen maj

I dag viser kalenderen første maj, og for mange betyder det en ekstra lille fridag sådan midt på ugen. Nogle tager i Fælledparken, andre bruger den til at få ordnet lidt praktisk derhjemme, andre tager ud og nyder en lækker kaffe eller frokost og nogle gør noget helt andet.

Jeg selv har siddet og arbejdet hjemmefra i bløde bukser, god musik ud af højtaleren og kold Pepsi Max fra køleskabet – jeg elsker simpelthen at jeg sidste år traf det valg om at være selvstændig. Det kan godt være at jeg ikke tjener voldsomt med penge, har en fancy titel eller betalt ferie – men det giver en fantastisk frihed som jeg er dybt dybt taknemmelig for, og det passer vores familieliv så dejligt.

Maj er en af mine absolut yndlingsmåneder. Alt er så småt ved at være grønt i naturen, frugttræerne blomstrer fint, tulipanerne står flot i haven og temperaturene er milde (for det meste). Dagene er blevet lysere, aftenerne længere og sæsonen for bare tæer er skudt igang. Jeg ELSKER at have bare tæer, hvorfor efteråret er den årstid jeg mindst bryder mig om, da den tager mine elskede Shangies fra mig og kræver sko og strømper.

Maj byder på lidt af hvert herhjemme. Store ting. Små ting. Hverdagsting. Hyggelige ting. Lidt mindre hyggelige ting.

Må I få en dejlig maj måned <3

I maj skal jeg

 • Prøve at forstå at min lille pige nu går i klub. Jeg synes lige hun er startet i skole? Hvor bev tiden lige af… Fra i dag er det slut med de trygge rammer i SFO’en, og jeg må indrømme at den er lidt hård at sluge. Det hele blev lidt virkeligt da hendes skab skulle tømmes, så de nye små kunne komme til, og hun ligesom ikke rigtig hørte til nogle steder andet end i klasselokalet. Nu hører Gro “bare” til i skolen, og når hun har fri, så er hun alene. Ingen voksne til at følge hende i klub. Ingen trygge rammer (for nu), ingen kendte ansigter. Puha. Heldigvis glæder hun sig, og det er det vigtigste. Så må jeg lige synke en ekstra gang, og tro på at hun godt kan klare det.
 • Stå Gudmor endnu engang, når min lille niece Laura skal døbes på lørdag. Jeg er topstolt over endnu engang at have den ære at bære, og har nu to Gudbørn. Jeg glæder mig, og har nu efterhånden heldigvis styr på mit outfit. Jeg har været i syv sind! Havde egentlig købt en meget meget smuk kjole fra Munthe – men det var ligesom om at den var lige en anelse for fin – lidt for stort skrud agtigt. Og da den lige er det længste til mig, duer det heller ikke da vi skal være i telt i haven. Og apropos telt, så kryds lige fingre for at vejrudsigtet skifter ik. Sne, blæst og 6 grader – åh forstår godt min søde søster er en anelse i panik 😉 Så nu går jeg efter at hoppe i min Kokoon habit, med en ældre H&M silketop til, samt et par stiletter i kirken (skifter til sneakers i teltet). Så er spørgsmålet bare om det skal være glimmer eller nude som I ser på billedet herover.
 • På en skøn weekendtur med Gro til Sverige – det glæder jeg mig til at fortælle jer meget mere om.
 • Have endnu et par ture i tandlægestolen – men så er det værste også overstået. Har simpelthen de mest forfærdelige tænder. Snøft.
 • Afslutte Game of Thrones kapitlet. Puha – jeg er VILD med den serie! Og nu er der kun 3 afsnit tilbage. 3! Jeg hepper på dragernes mor og Jon… Hvem håber I på får tronen til sidst? (I såfald I også følger med i den altså…)
 • Spise en masse varme hveder når den tid nærmer sig…
 • Heppe på min mand som har overtaget min marathon billet, når jeg nu desværre ikke selv kan løbe op pga. operation i tænderne.

I maj drømmer jeg om

 • At der vil være dejligt med solskin i dagstimerne, og at nætterne vil være præget af rolig silende regn. Det vil være guf for naturen, planterne og dyrelivet, samt noget som klimaet har meget bedre af end den tørke vi havde sidste år.
 • At tilbringe mange lyse og lune aftener på terrassen med bløde puder, tæpper og godt læsestof – og måske et glas køligt hvidvin i ny og næ.
 • At få lavet mange flere lækre pizzaer som på billederne herunder på vores nye pizzasten til grillen. Hvorfor har vi dog ikke købt den noget før?! MUMS!
 • At få en pedicure – mine fødder er IKKE et kønt syn… Men jeg er ludfattig (også) denne måned, sp det bliver nok til et fodbad på terrassen og en date med en fodfil…
 • At komme hjem på weekend til mine forældre. Der har været lidt rigeligt at se til med sygdom, tænder, påske osv. Så trænger til at komme hjem hvor det bare kun er os alene, så vi rigtig kan hygge os.
 • Og nu vi er ved mine forældre, så drømmer jeg om at overtale min søde far, til at hjælpe mig med at bygge sådan et drivhus på jul, som jeg så i Boligmagasinet. Wau altså! MÅ eje sådan et – især når vi nu ikke har plads til et rigtigt drivhus på grunden desværre.
 • At se et par af mine veninder – det er alt for længe siden sidst! Hverdagen flyver afsted.
 • At komme til frisøren. De grå hår der…

Mere af…. & mindre af…

 • Mere motion – de her tandlægebesøg har gjort at jeg ikke kan løbe, så jeg må ud at gå nogle ture for få bare en lille smule motion. Lidt irriterende, men håber jeg snart kan løbe igen. Det er jo ikke fordi jeg har spist mindre, så det er ikke en god kombi…
 • Mere grønt – det er tid til en masse skønne salater der bikses sammen med kødet er kastet på grillen! Smid endelig gode idéer i min retning hvis I har en SKØN salat.
 • Mere udendørsleg – vi elsker at være ude med ungerne efter aftensmad inden de skal falde til ro, og nu må sæsonen være skudt igang. Vi spiller et spil der hedder Lagkage, som er vildt sjovt for alle, og så er Kongespil også altid et hit.
 • Mindre sukker. Jeg er en rigtig sukkergris for tiden. Helt vildt. Totalt dobbeltmoralsk når jeg står og siger til ungerne at man IKKE spiser slik og chokolade i hverdagene, mens jeg står med fingrene nede i kiksedåsen… Jeg skal lige tilbage i den gode rytme.
 • Mere hygge. Jeg drømmer om at få ungerne passet og nyde en god middag med min mand. Måske en forlænget weekend hvis vi er heldige. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår vi sidst har været alene. Det kører lidt på pumperne for tiden. Det må prioriteres.
 • Mere selvpleje. Jeg vil bruge mine tørbørster og hjælpe den pæne hud på vej, huske at få lagt en ansigtsmaske og give min manke en hårkur. Jeg er SÅ dårlig til at pleje mig selv, og jeg bliver jo ikke yngre at se på…
 • Mindre slasketøj. Prøve at tage ordenligt tøj på selvom jeg blot sidder på hjemmekontoret. Lærerne nede i skolen eller kassedamen i Rema, må tænke sit haha.
Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker