Selvforkælelse og aflyste planer

Mandagsønsker

1 Cool parasol* / 2 Skøn solseng* / 3 Sød sommerkjole / 4 Blomstret kjole / 5 Italienske lækkerier / 6 Flot guld badedragt / 7 Cool cowboyshorts / 8 Fine espadrillos / 9 Fine leopard støvler* (fede til kjole)/ 10 Løs musthave sommerkjole / 11 Fint hårspænde / 12 Sød hvid top / 13 Lækkert sengetøj / 14 Kurve* til terrassen /15 Cool sneakers / 16 Sød prikket nederdel 

Hawaii, den evige drøm og italienske lækkerier

Så er hverdagen igang igen efter en dejlig forlænget weekend. Håber I har nydt den?

Vi har haft trukket stikket, og sørget for at blive helt friske – kedeligt men nødvendigt. Heldigvis har Gro og jeg en spændende weekend i sigte, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Tøsehygge på højt plan <3

I dag skal jeg lige endnu et smut forbi tandlægen, men inden da kunne jeg lige nå at dele ugens mandagsønsker med jer. Nu var vejret jo SÅ skønt i går, så de bærer (igen) lidt præg af sol og sommer – men satser altså også på at det snart vender retur! Vi har endnu ikke planlagt sommerferie (læs panik), og hvis det ender med at vi bliver i Danmark, så håber jeg virkelig på en sommer som sidste år… Og derfor drømmer jeg altså lidt om denne über fine parasol* i ren Hawaii / Cocktail (filmen) stemning! Er den ikke bare cool? Det kunne da være lidt sjovt at have på terassen – med et par drinksbeholdere under hvis man skulle holde en lille fødselsdag måske 🙂 Og så drømmer jeg lidt om at dase i skyggen på denne solseng…*med en god bog. Den passer så fint ind i stilen herhjemme… I samme stil er denne sofa – #pæn!

Jeg er denne uge igen faldet for nogle fine sommerlige kjoler. Særlig nummer 3 + 10 på collagen kan jeg leve i hele sommeren uden problemer tænker jeg, ligesom den ret fine guldbadedragt, vil være sød med en nederdel over eller under en blazer. Elsker når man kan bruge tingene på flere måder…

Og den ville også være SKØN med et par cowboyshorts som disse over. Det er faktisk noget jeg har drømt om hele mit liv at kunne hoppe i og rocke – scowboyhorts 😉 Men jeg er desværre ikke udstyrret med de pæneste ben. Èt er at de ikke er sylfide slanke, men jeg har desværre rigtig mange karsprængninger og begyndende åreknuder – og det er bare ikke særligt pænt. Men fede det er de altså. Shorstene altså haha 😉

Anyway – jeg håber at I kan blive inspireret denne uge også. Jeg må i øvrigt lige slå et slag for de lækre italienske delikatesser vi har fået hos Cahetu – MUMS!

Jeg håber I må få en SKØN uge.

Psssst! Har I set at man sparer 20% hos ASOS netop nu? Brug koden INTHEBAG. 

Kram herfra

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvforkælelse og aflyste planer