Mandagsønsker

Stolt Gudmor


Kærlighed

D. 14. november 2018, kom min lille niece Laura til verden. Ligeså smuk og dejlig som sin storesøster, og helt perfekt. Det er stort selv at få børn, men når ens lillesøster bliver mor, så er det noget helt specielt. Pludselig er hun ikke så lille mere – jeg skrev også lidt om de tanker dengang Emilie blev døbt.

Jeg ELSKER at være blevet moster, og jeg savner både min søster og mine søde niecer hver dag. Men sådan er det når vi bor langt fra hinanden – i det mindste er det dejligt, at jeg nu har fået kørekort, så jeg bedre kan komme hjem til landet og få kys og kram.

Jeg er et stort familiemenneske. Min familie er min trygge base, og dem der kender mig allerbedst. Mine elskede forældre og min dejlige søster. De har altid været der, og vil altid være det – uanset hvad der sker, og det er en dejlig følelse at have i kroppen. Altid at have dem i baghånden, selvom jeg nu har skabt min egen lille familie sammen med Kim og er blevet voksen. Jeg elsker at komme hjem til min barndomsby, og falde helt til ro hos mine forældre  – lidt barn bliver man nok altid ved med at være.

Og netop fordi vi har valgt at bosætte os så langt væk fra resten af familien, er jeg også meget stolt og beæret over at være blevet pigernes Gudmor, selvom vi ikke ses så ofte. Jeg var rørt og stolt da de spurgte mig om jeg ville være Emilies Gudmor tilbage i 2014, men at de så spurgte om jeg ville være Lauras Gudmor også – det var næsten for meget at bære <3 Hvor heldig har man lige lov at være?

Jeg knus-elsker de to piger, og vil altid sørge for at passe godt på dem – og være den moster de kan komme og sige alt til, når mor og far er dumme.

Det er en gave at have fået niecer. Det er en gave at være moster. Det er gave at være Gudmor.

Og for det ikke skal være løgn, så er jeg faktisk stolt Gudmor til hele 3 elsklinger. Sebastian, som er min bedste veninde Anettes søn, Emilie og nu Laura.

Heldige mig – kan næsten ikke rumme alt den kærlighed <3 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker