Vores ferieplaner (eller manglende på samme)

Bare os to

Sommerferien er skudt igang, ungerne er afleveret hos mormor og morfar, og der er dermed dømt voksentid og kærestehygge weekenden over. Om jeg glæder mig? Oh yes!

Vi har faktisk ikke været alene Kim og jeg i over 2 år, selvom vi ellers normalt er så priviligerede, at ungerne plejer at være på sommerferie hvert år hos mine søde forældre, ligesom de også tidligere har været på ferie hos farmor og farfar i vinterferien. Begge vores forældre bor som I ved på Lolland, hvorfor vi ikke har dem tæt på i hverdagen, og derfor har ungerne fra de var helt små, været vant til at hygge på landet over længere tid i ferierne i stedet. Og uanset hvor meget vi godt kunne bruge en hjælpende hånd i hverdagen engang i mellem, så er det guld værd det forhold de har fået til hinanden pga. ferierne.Men Haralds dumme katteallergi, har betydet at det kun er Gro der har nydt godt af at være på ferie på landet, og vi har så i stedet haft Harald hjemme hos os – og det er der jo ikke meget alenetid for de voksne i. Men det har også været helt ok – nu kunne vi bare mærke at vi trængte. Trængte til bare at være os. Til at kunne gøre hvad vi vil, når vi vil, og til at nyde hinanden.

Og det kan kun lade sig gøre fordi mine forældres kat (som faktisk er vores gamle gamle kat fra da Harald var baby), nu primært er udendørs, og vi har erfaret at Harald kan tage en enkelt antihistamin, som kan holde det nede de dage han er på besøg. Så hurra – vi klapper i vores små hænder – det er næsten heller ikke til at bære at han ikke kan komme på besøg hos begge sine bedsteforældre som han elsker så meget.Så nu sidder vi her – mutters alene. Mon vi overhovedet kan finde ud af at være selv haha 😉

I morgen tjekker vi ind på Comwell Borupgaard – Kim har forkælet mig med en spaovernatning i fødselsdagsgave – jeg glæder mig SÅ meget! Badedragten er pakket, en ny bikini købt (33 grader på søndag lugter lidt af sol på maven tænker jeg – og den var så fin (og billig) og humøret er højt!

Rigtig god weekend <3

Psssst! Jeg kom også til at købe denne fine kjole til blot. 79.95 – mega skøn her i varmen!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores ferieplaner (eller manglende på samme)