Det der voksenliv

Mandagsønsker

1 Sød og enkel kjole / 2 Fin toilettaske / 3 Smukke øreringe* / 4 Fin blomstret kjole / 5 Sommerlig og feminin kjole / 6 Sødt natsæt / 7 Cool sneakers / 8 Enkel kjole på budget* / 9 Meget smuk gylden kjole / 10 Blå Ganni kjole / 11 Smuk gulvlampe* / 12 Praktisk vinkøler / 13 Søde ballerinaer / 14 Loose stribet kjole / 15 Lækker puf* / 16 Fede løbetights med mobillomme / 17 Lyseblå maxikjole / 18 Fine jeans*

Sommer i Danmark og sommerferie i sigte

Sikke et FANTASTISK vejr vi har lige for tiden. Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har haft så smuk og lun en Sankt Hans aften. Hvillet midsommervejr – wau. Og denne uge skulle det kun blive varmere – jeg er vild med det! Min have not so much – men jeg vander det mest nødvendige.

Jeg håber bare at det gode sommervejr forsætter efter fredag, hvor ungerne har sidste skoledag – jep – det var det år. Om jeg begriber det! Det synes ikke som særlig længe siden de stod klar der med deres skoletasker på ryggen på det obligatoriske 1. skoledagsbillede, som deres mor insisterer på at tage hvert år 😉 6 ugers sommerferie har de i vente – gid det var mig! Der går lige lidt før både Kim og jeg har ferie. Jeg selv stempler nok kun helt ud en uges tid – men arbejder så på lavt blus hjemmefra, således at de skal mindst muligt i klub henover sommeren. Jeg håber på en masse strandture og hygge i haven med solen skinnende fra en skyfri himmel…

Men i dag skal det ikke handle om sommerferie, men om ugens mandagsønsker, som selvfølgelig bære præg af en en masse dejlige løse kjoler*, som er perfekte her i varmen. (Jeg er særligt vild med den her)Og så er der selvfølgelig også lidt andre fristelser. Se lige de cool sneakers, fine lyserøde løbetights med genial lomme til mobilen, en skønhed af en lampe* og meget mere. Fristet? Det håber jeg – flere af jer har efterspurgt løse kjoler, og det er der en del af i dag.

Håber I må få en skøn og rar uge i det dejlige sommervejr <3

PS: Tak for jeres søde beskeder til indlægget her <3

PPS! Har I i øvrigt set, at der er gode procenter at spare på Royal Copenhagen lige her, hvis du har en fødselsdag eller bryllup i vente evt.?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der voksenliv