Grundlovs Glimt

Royal Run, nye vaner & lidt nyt i stuen

Pinseplaner, løb med Frede & Cheer mom

En travl, effektiv og skøn arbejdsuge er slut, og vi har nu taget hul på en dejlig forlænget weekend med hyggelige planer. Selvom vi havde en lille fridag i onsdags på Grundlovsdag, så er det skønt at Pinsen falder netop nu – man føler virkelig at man får nogle dejlige friske pust ind imellem, med forårets mange helligdage. Og selvom jeg altid er en lille smule på arbejde qua det jeg laver, så er det alligevel noget andet når inge af os fysisk skal ud af døren, og madpakkerne ikke skal smørres. Åh jeg hader de madpakker – det må man godt sige højt ik’?!

Vi har ikke de helt store planer henover Pinsen. I dag lørdag har vi taget den med ro, og fået ordnet nogle praktiske ting som at få handlet ind, ryddet op (man kan godt se jeg har været mere på arbejde end jeg plejer haha), hentet pakker i pakkeshoppen og alt det løse. Om lidt skal jeg ud og løbe en lidt længere tur altså kun 10 km.), og så står den på lørdagshygge. Rødt kød med sauce har ungerne bestilt. Ingen vegetarer her…

I morgen søndag skal Gro og jeg til Cheer dag. Det er altså en sport med temmelig mange arrangementer – ret hyggeligt. Og mon ikke Harald og farmand kommer ned og ser hende lave opvisning – jeg selv skal stå i en af boderne dernede i min Cheer Mom t-shirt. Jep – jeg er nu en af dem 😉

Mandag skal Kim og ungerne til noget familie-tamtam i Kims familie. Desværre faldt det lige sammen med at jeg skal løbe Royal Run, så jeg kan ikke være med. Men jeg glæder mig til at løbe med min chef/kollega/veninde Camilla – spændt på om vi får Frede at se på sidelinien nu han desværre ikke kan løbe med. Øv øv!

Og det var så den Pinse!

Kinky, too much eller pænt?

Mon I kan spotte en ny ting jeg har købt til stuen?

Jeg har længe gået og luret på dette fine spejlbord, men ikke haft råd. Og da jeg så så i et magasin, at Zara Home havde et nogenlunde tilsvarende slog jeg til. Eller det gjorde jeg faktisk ikke lige med det samme, for jeg køber ikke så ofte nye ting herhjem til, da jeg prøver at sparre op. Men da de så pludselig havde sat bordet ned, klikkede jeg det altså hjem. Og jeg synes det er ret pænt, og giver et fint modspil til det hvide bord fra Hay. Nu skal jeg bare lige have et par bøger, magasiner og lidt nips på måske. Det ser SÅ smukt ud når lysestagen fra Reflections er tændt på bordet ved siden af. Den er jeg iøvrigt ret vild med – I er flere der har spurgt til den på Instagram.

Kim synes bordet er lidt porno agtigt (mænd!) – men jeg kan altså godt lide det, selvom det er lidt ude af min comfortzone.

Hvad synes I?

(Jeg kan ikke finde det online længere desværre – så måske det er udsolgt nu. Jeg bestilte det sidste uge)

På den igen igen igen…

Og så har jeg taget en beslutning (igen igen igen). Jeg er simpelthen inde i en dårlig vane mht. kost. Spiser alt det forkerte – og helst meget af det. Jeg mangler stadig at smide 5 kilo. Og hvis jeg ikke skal gå og gemme mig i store kjoler hele sommeren, så er det nu der skal sættes ind. Skulle nok have startet for et par måneder siden. Men ak. Alt for damerne har denne uge et tillæg med Michelle Kristensens nye bog, Ny krop på fire uger, og jeg har længe tænkt på at prøve hendes principper af. Så nu prøver jeg tillægget af, og ønsker mig så bogen i fødselsdagsgave. For jeg har jo faktisk fødselsdag lige om lidt – har jeg helt svedt ud haha.

Nogle der kender til hendes principper?

God pinse <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grundlovs Glimt