Mig - løbetosse?!

Endelig min tur

YES – så blev det min tur til at få sommerferie! Endelig fristes jeg til at sige – synes at aaaaaaalle omkring mig er gået på ferie. Mit Insta feed flyder i hvertfald over med enten smukke strande og palmer sydpå, skønne festivaller rundt omkring i landet eller den rå danske (og meget idylliske) natur på en skøn ø-ferie. Og nu blev det så min tur.

Ikke til hverken palmer, festival eller ø-ferie – men til bare at hive stikket ud rent arbejdsmæssigt en enkelt uge. Om jeg glæder mig – det kan I tro. Det er så tiltrængt med lidt ferie, og jeg kommer derfor til at være lidt mere off både her og på Instagram for at tilbringe noget kvalitetstid sammen med dem jeg elsker – og også bare fordi det er sundt. Men helt væk kan jeg nu nok ikke holde mig alligevel. Meeeen jeg skal i hvertfald bruge lidt ofline tid, på at læse denne skønne bog, som jeg har været heldig at få med posten af den dygtige og søde forfatter – det glæder jeg mig til!

Jeg skød i øvrigt ferien igang med at forkæle mig selv med denne fine prikkede kjole*. Jeg har sukket over den et stykke tid nu – og NU skulle det være. Til Maria fra Maria. Man skal være god ved sig selv engang i mellem ik?

Det er endnu engang Harald, der har været sød at tage et par hurtige billeder af sin mor. Hvad skulle jeg dog gøre uden ham 😉

Vi ses! <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig - løbetosse?!