10 ting om mig

Kjoler i lange baner

1 Lang smuk drøm / 2 Lækre brune prikker / 3 Gylden sommerkjole / 4 Sort kaftankjole / 5 Storblomstret maxikjole / 6 Blomstret slåom-kjole / 7 yndig cremefarvet stropkjole / 8 Feminin rosa kjole / 9 Smuk og enkel chokoladefarvet kjole / 10 Prikket skønhed* / 11 Sommergule blonder / 12 Casual prikker* / 13 Flot sort og enkel / 14 Skøn hvid kjole med fine detaljer / 15 Koksgrå prikker / 16 Pastelgul sommerkjole

Fan af kjoler

Som I ved så elsker jeg dejlige løse kjoler – lige til at hoppe i, og style op og ned alt efter anledning og humør. Og jeg synes simpelthen, at der findes SÅ mange fine af slagsen lige for tiden.

Jeg kan altid finde mindst ét par kjoler at vise frem på mine mandagsønsker, og hver uge er der kommet flere fine til. Nu faldt jeg over så mange pæne forskellige, så de fik altså et indlæg for sig selv.

Måske der er nogle der skal enten på ferie i varmen, til bryllup eller anden sommerfest – så er her lidt inspiration 🙂

Den fine gule med nummer 3, minder lidt om farverne samt print på den jeg viste frem her, som blev revet væk. Den her er bare så pæn, og jeg tror at jeg må eje den – den har en god pris og vil være skøn i varmen! Så skynd dig at tjekke den ud, hvis du gik forgæves med den anden.

Og så må jeg også lige fremhæve denne her* – shit den er pæn og har også en ok pris (og så passer den perfekt til mine nye støvler haha), den fine stropkjole her samt denne skønne hvide sag.

Kjolerne har alle lidt længde, da jeg som førnævnt ikke går i korte kjoler. Måske der er nogle af jer derude der har det på samme måde?

Må I få den dejligste søndag! <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting om mig