Pink blossom

Lige nu

– Tænker jeg på, hvorfor i alverden jeg synes, at det var en god idé kun at nappe én enkelt uges ferie denne sommer.

– Men heldigvis minder jeg mig selv om, at jeg som selvstændig er rimelig fleksibel. Det er nu bare sundt at koble helt ud engang imellem.

– Overvejer jeg om jeg virkelig er kommet i overgangsalderen (forholdsvis) tidligt, eller om det “bare” er mine hormoner denne tid på måneden, der er sindsyge i denne omgang. Faktisk er det som om, at efter jeg har fået fjernet mine livmødre, så jeg ikke længere har menstruation (men stadig har æggestokke og dermed hormoner), så har min krop det faktisk sværere på denne tid af måneden hvor jeg skulle have haft mens. #irriterende

– Qua ovenstående, er det svært at crave (bland andet) chokolade og have lyst til at fylde i hovedet konstant i ren PMS stil, når jeg har bøjle i munden. Ingen små snackeri – men tilgengæld sørger jeg så for at fylde godt op, når gebisset er ude 😉

– Er jeg igang med at udarbejde content til netop både Instagram samt blog om mit forløb med Invisalign tandretning. Så hvis I har nogle spørgsmål, så skriv endelig til mig – så samler jeg det hele i et indlæg inden længe.

– Tænker jeg at regnvejr rimer på nye sneakers ik? Se lige disse skønheder – til kun 299,-

– Er jeg helt på røven over hvor smuk Norge er! Virkelig. Vi har haft den dejligste ferie deroppe i sidste uge, og jeg glæder mig til at vise samt fortælle jer mere. Billedet øverst er taget på fjellet i Hemsedal. Den natur altså!

– Forstår jeg ikke at ungernes lange sommerferie snart er ved vejs ende. Tiden flyver bare derud af, og snart står den på 4. og 6. klasse. Vildt altså!

– Tør jeg ikke rigtig komme tilbage på arbejde hos Cahetu i morgen, da det er væltet ind med nyheder sidste uge. Og jeg har lidt lavvande i sparegrisen haha.

– Tæller jeg dagene til, at jeg i weekenden sammen med ungerne checker ind hos mine dejlige forældre  til nogle dejlige dage på landet. Igen – her er det lykken at være selvstændig og kunne arbejde blot man har sin mac. Suk hvor jeg glæder mig til hygge <3

– Er jeg helt overvældet over hvor meget respons jeg fik på dette opslag på Instagram sidste uge. Måske der skulle blive et lidt mere uddybende blogindlæg ud af det?

– Er jeg NØDT til at eje denne t-shirt! Andre fans på linien?!

– Og nu vi er ved t-shirts, så er det svært ikke at få lyst til at klikke denne hjem. Hvem husker; “Nobody puts Baby in a corner”?

– Siger jeg til mig selv, at nu skal jeg gå i seng. Det var det der med, at skulle på arbejde i morgen ik’… (eller nu blev den jo faktisk over midnat…)

Godnat <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Åh, fine sneaks – har selv lige fået et par Falcon foræret, også med lyserød ruskind, det er så bedårende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Åh heldige dig – dem ønsker jeg mig også. Men måske jeg kaster mig ud i disse for at spare lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink blossom