Harald anbefaler: Bøger du skal læse

Mandagsønsker

1 Fin sort kjole med broderi anglaise* / 2 Lækker shopper / 3 Cool enkel top / 4 Smukkeste vase / 5 Bog med lækre grønne retter / 6 Tiltrængt shampoo / 7 Fine sko / 8 Enkle og cool jeans / 9 Klassisk lampskærm* / 10 Bæredygtig badedragt / 11 Smuk loungestol / 12 Cool sneakers / 13 Søde øreringe* / 14 Lækkert gulvtæppe / 15 Fin oversize kjole / 16 Fineste prikkede kjole* 

Mandagsønsker på en onsdag

Beklager hvis du er gået forgæves efter ugens mandagsønsker, men jeg besluttede lige at vente et par dage med indlægget, da det ellers faldt lige oven i indlægget med 17 fine kjoler til sommeren – hvor jeg  jeg i øvrigt stadig sukker lidt efter denne fine (og billige) kjole.

Men nu er de her, og jeg har fundet lidt forskellige fine sager frem. Flere kjoler – I know – men der er altså så mange fine! Se lige denne fine blomstrede kjole*,som netop er kommet online efter jeg havde lavet collagen. Den er altså fin!

– – –

Jeg er heldig at have fået en fin gammel lampe af min mor, som mangler en ny skærm, og der overvejer jeg kraftigt en klassisk fra LE KLINT* som også vil passe fint til vores andre lamper. Dog ville en fin rosa skærm også være fin… What to choose?

Og så er jeg helt vild med den fine orange top (som fås i flere farver) – den vil være cool til jeans på en dejlig sommerdag. Lige sådan en jeg har ledt efter faktisk – den må jeg vist forkæle mig selv med.

Nu har jeg jo også lige fået solgt lidt på min shop – så må jeg gerne købe en lille ting eller to har jeg sagt til mig selv. Dog investerede jeg jo i disse fede støvler* i sidste uge, så jeg må nok hellere liiiige spare lidt. Men ønsker mig faktisk alt på collagen – drømme kan man altid ik’?! Det kommer gerne i perioder at jeg lige falder over flere ting på én gang.

Håber du blev inspireret – god onsdag til dig <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harald anbefaler: Bøger du skal læse