Endelig min tur

Pink blossom

Jeg må simpelthen lige checke ind selvom jeg er lidt offline denne uge, for at vise jer denne fine kjole* som jeg været heldig at blive forkælet med. Anja synes, at den ville passe som skabt til mine nye støvler* – og det må jeg jo give hende ret i. Jeg ved godt at det er voldsomt varmt udenfor – især til lange ærmer. Men kjolen er vældig populær, og netop kommet på lager igen – så selvom solen skinner, så skal du ikke lade dig snyde af denne skønhed!

Dog er kjolen liiiiiige kort nok til mig uden bukser under, da mine ben ikke er specielt pæne med både strækmærker og en masse karsprængninger – og jaja, jeg ved godt at jeg burde være ligeglad. Men det er jeg altså ikke. MEN så er det jo heldigt, at den blomstrede kjole* er super cool med jeans under!

Jeg elsker at have jeans under kjoler – det giver dem et mere casual udtryk synes jeg – jeg er ikke god til at være så fin. Jeg har dog lige prøvet kjolen uden jeans under med mine støvler til, så I lige kunne fornemme det.

Det er super cool hvis man har nogle lækre stænger der godt kan tåle at blive vist frem haha 😉

Den prikkede kjole som I ser herunder, viste jeg i indlægget her – blomster og prikker – det er lige mig <3 Kjolen er med lange ærmer, og smock ved hals og håndled – det elsker jeg. Den vil være SÅ pæn med en chunky strik udover til efteråret – en meget anvendelig kjole. Den findes også med korte ærmer (og fine flæser)* hvis du mangler en super sød sommerkjole, til nogle af sommerens fester.

Støvlerne* er super fede med jeans ned i, som jeg også fortalte jer indægget her – de var altså en god investering! Photobombed by Anton

I øvrigt, så har jeg et lille crush på de her solbriller fra Ganni, som lige nu er med 50%… Åh disse udsalgstider…

Jeg håber at I nyder det dejlige sommervejr – det gør vi <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig min tur