Mandagsønsker

Hjælp til uren hud + update på min næse

Reklame for Beautyforcedenmark

Kosttilskud – jagten på at blive glad igen

De fleste af jer ved, at jeg har kæmpet en brav kamp med min hud i ansigtet de sidste par år – især min næse har været ret hårdt ramt, og jeg har set forfærdelig ud, og minimeret billeder af mig selv. Jeg har skrevet om det flere gange før både her og på Instagram – og fortalt om hvor meget det har påvirket mig, og hvor ked af det jeg har været. Senest i indlægget her, som dette indlæg bliver en opfølgning af. For selvom jeg i slutningen af 2018 endte ud med at skulle have pencillin over flere gange for såret på min næse, er min hud aldrig blevet helt fin igen, hvilket påvirker mig hver evigt eneste dag – og så lider jeg bare generelt af problemhud selvom jeg er i slutningen af 30érne, hvilket også har været lidt hårdt at sluge – særligt når man siden puberteten har kæmpet med bumser og fedtet hud.

2019 som vi allerede er over halvvejs igennem, har jeg dedikeret til at være året hvor der sker noget godt for Maria – året hvor jeg har fokus på at huske mig selv, lytte til min krop og pleje den. Og jeg er så småt igang – det har lige taget lidt tilløb til at komme igang – men sådan er det nok med sådan en livsstilsændring. Udover at begynde til yoga her i sensommeren, få løbet nogle dejlige ture flere gange ugentligt og lægge handlechokoladen på hylden, er kosttilskud en af de ting jeg har besluttet mig for at afprøve. Jeg tror min krop skriger på at få fyldt op af gode ting og sager, da jeg ikke er særligt god til at hverken at spise korrekt eller tage en vitaminpille.

Og nu er jeg jo en SoMe nørd, hvilket betyder at jeg tilbringer (måske lidt for meget) tid online, og er i den forbindelse flere gange faldet over kosttilskudet Saguna Re-Sillica Beauty Caps, som  i løbet af 2019 dog vil få nyt navn og fremover hedde Beautyforce Denmark Silica boost beauty caps – bare så I ikke bliver forvirrede når æskerne og navnet pludelig ser anderledes ud 🙂 Anyway, jeg har læst flere testimonials på @beautyforcedenmark som lød super positive omkring netop uren hud, som ligesom er mit issue, så jeg da jeg blev spurgt om jeg ville teste de førnævnte Beauty Caps, takkede jeg ja tak. Jeg vil på ingen måde lægge skjul på, at jeg altid har haft det sådan lidt arghhhh – skulle det nu virke med et kostilskud, men på den anden side, havde jeg ikke noget at miste ved at prøve dem, og måske det kunne være med til at jeg kunne blive glad for min hud igen?

Hvad er min erfaring?

I skrivende stund har jeg blot testet produktet en månedstid, men min erfaring er allerede at min hud er blevet betydeligt pænere og mere ensartet. Hvilket er helt vildt. Jeg fornemmer tydeligt en forskel, og mit røde område på næsen er blevet mindre, ligesom jeg ikke har haft de store bumse-udbrud som jeg plejer efter jeg er begyndt at spise Beauty Caps. Det er som om at min hud er bevet mere stabil – og ikke er så meget i kamp med sig selv – og det føles virkelig dejligt. Jeg har lige taget et billede (se nederst) mens jeg sidder her ved computeren, så I kan se min hud hvordan den ser ud netop nu. Helt uden makup, filter eller noget. Bare mig. Man kan naturligvis godt se at den ikke er perfekt. Men den er blevet så meget bedre, og jeg er begyndt at have lyst til at snakke på story igen, ligesom jeg har har vist lidt mere af mig selv på de forskellige platforme end jeg tidligere har gjort – og det er udelukkende fordi min hud er blevet pænere. I er faktisk flere der skrev til mig sidste uge på Instagram efter jeg havde snakket på story, og sagde at min hud strålede, og var så fin i forhold til hvad den plejede – og I har ret. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde troet der ville ske noget på blot én måned – for som Beauty Caps også skriver på pakken, så er det gerne efter en periode på 8-12 uger hvor man har spist kosttilskuddet at man kan begynde at se en forskel – hud, hår, negle og bindevæv skal lige have tid til at regenerere – men så kan det jo kun blive bedre ik´? 🙂 Det lader det i hvertfald til når man kigger på de testimonials som jeg før nævnte. Se evt. meget mere hos @beautyforcedenmark på Instagram.

Hvad er Beauty Caps?

Beauty Caps er et kostilskud basseret på råvarer af den bedste kvalitet. Beauty Caps er for dig som vil give din krop et sundheds- og skønhedsboost på en naturlig måde, og som døjer med problemer indenfor uren hud, negle, hår samt bindevæv (appelsinhud). De indeholder vitaminer og mineraler med dokumenteret effekt, der styrker hud, hår, negle og bindevæv.

Saguna Re-Sillca Beauty Caps indeholder følgende:

Silica (også kaldet kisel på dansk)

Selen (mineral): Effekt: Selen er en vigtig bestanddel i kroppens immunforsvar. Selen indgår desuden i det antioxidative forsvar. Selen er vigtig for blankt og kraftigt hår samt stærke negle.

Mangan(mineral): Effekt: Mangan indgår i forskellige af kroppens enzymer og har blandt andet betydning for det antioxidative forsvar. Mangan er vigtig for normal dannelse af bindevæv.

Zink(mineral): Effekt: Zink indgår i over 200 enzymer i din krop, det er nødvendigt for kroppens omsætning af proteiner, kulhydrater og fedtsyrer. Zink er vigtig for sund hud, blankt og kraftigt hår samt smukke negle.

Biotin (vitamin): Effekt: Vitatinet Biotin har betydning for den måde, kroppen omsætter næringsstoffer til energi. Biotin er vigtig for smuk hud og sundt, blankt hår.

Spar 50% – køb nu

Lige nu kører Pureday et virkelig godt tilbud på Beauty Caps fordi de skal have tømt ud af den gamle embalage. Så du har altså muligheden netop nu, for at erhverve dig kosttilskuddet til halv pris!

Få 3 måneders kur med Saguna Re-Sillica Beauty Caps – for kun 179 kr –  SHOP HER

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Kristina

  Hejsa. Skriver lige et lille indspark fordi jeg synes din blog er så fin, og kunne ikke undgå at læse dine indlæg om din hud. Har du været omkring en dermatolog? Jeg har arb på en hud-afd og ofte forveksles “voksen-acne” med folliculit (som er betændelse i hårsække forårsaget af svamp). Held og lykke m pillerne og huden uanset😊
  Kh Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Tusind tak for din kommentar 🙂
   Nej det har jeg ikke – jeg har kun været ved en almindelig hudlæge – et er da et forsøg værd hvis mine sår kommer igen. Tak for input og god weekend <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Vil du evt forklare lidt om forskellen på de to sygdomme? Min datter lider forfærdeligt at acne og er nu 23 år😱
   Hun har fået div piller og salver senest en 3 mdr kun der hjalp lidt, men som hun ikke kan tage mere end et par gange – og nu er der kun den store forfærdelige 6 mdr kur tilbage, som alle fortæller er et helvede. 🙏🏻 Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du prøvet Danish Skincares produkter. De er vildt lækre! Prøv at se deres før-/efterbilleder. Derudover kan jeg anbefale Oslo Skincares collagenpulver også 👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsønsker