Hjælp til uren hud + update på min næse

Mandagsønsker

1 Sød strik / 2 Fin kjole* / 3 Smuk lysestage / 4 Drømme steameren* / 5 Smuk bordlampe*6 Lækre læder leggins / 7 Cool sorte støvler  / 8 Klassisk frakke / 9 Ny skøn kogebog / 10 Øko måltidskasse / 11 Lækkert sengetæppe/plaid / 12 Smuk cashmere frakke / 13 Smart drikkedunk / 14 Fed taske / 15 Fin strik cardigan* / 16 Fedt sofabord* / 17 Skønne støvler / 18 Blød træningstop / 19 Bløde træningstights / 20 Praktisk yogadragt

Mandagsønsker på en onsdag

Beklager forsinkelsen – jeg havde lige dette indlæg med deadline i mandags (tjek lige hvor glad jeg er blevet for min næse), og så måtte mandagsønskerne altså vente. Og  som den urutinerede bloggertype jeg (tilsyneladende) er, så havde jeg dem ikke liggende klar i kladder til jer, så de blot kunne udgives i går mens jeg havde lang dag på kontoret 😉

MEN – nu er de her altså. Nuvel lige på falderebet til torsdag. Men hvem tæller?!

– – –

Det bliver de sidste mandagsønsker mens det er sommer i denne omgang. Vildt at vi skifter årstid på nu på søndag – synes altså lige at det har været jul – og nu er det snart den tid på året igen. Jaja I know snart og snart, men pludselig er vi derhenne. Selvom det i skrivende stund føltes umanerlig langt væk fordi jeg sidder og kampsveder fordi det nærmest er tropenat. Hold nu fast hvor har det været lummert de sidste par dage! Men alligevel skønt at klemme det sidste ud af august inden vi alle hopper i bukser, strik og støvler. Men efteråret har også sin charme – og præcis derfor er det dejligt at bo i lille Danmark med de skiftende årstider vi har. Det skal jeg lige huske at minde mig selv om iøvrigt, når efterårsregnen begynder at stå ned i stænger…

Hverdag, efterårsgarderobe og nye vaner

Som I fornemmer på ugens collage så bærer den lidt præg af hverdagslivet der nu er godt igang efter sommerferien samt en opfriskning af gardoben til efteråret.

Jeg overvejer stærkt at investere i en måltidskasse – jeg er allerede træt af at lave hverdagsmad igen, og synes vi (meget kliché) kører rundt i de samme retter konstant. Kan I anbefale nogle gode kasser?

Vi har før haft Retnemt, som jeg har været glad for, men overvejer at prøve Årstiderne – der er nemlig så mange spændende kasser at vælge i mellem synes jeg, og så elsker at det er økologisk.

Har I mon gode erfaringer med dem?

Og nu vi er ved måltiderne, så ønsker jeg mig denne nye bog fra Valdemarsro – er kæmpe fan af  hendes opskrifter! Og inspiration til aftensmaden er lige hvad jeg har brug for!

Ellers byder mandagsønskerne på lækre læder leggins, fede støvler, skønne strik og fine sager til boligen. Jeg kunne faktisk godt bruge lidt af det hele. Men især disse støvler og noget træningstøj til yoga står højt på ønskelisten.

Et godt tip

Der er et pra gode tilbud jeg lige vil dele med jer til slut.

Du sparer 2o % på næsten ALT til boligen lige HER

Trænger ungernes garderobe også til en opdatering til efteråret, så er det nu du skal slå til! Der er nemlig 20% rabat på alle børnevarer hos H&M!

BRUG KODEN 9238

Shop BØRN HER – shop BØRN HOME HER

Rigtig dejlig aften til jer <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Gitte H

  Vi har fået mad fra Aarstiderne i 6-7 år. Vi får det ikke hver uge, men jeg bestiller ofte kvikkassen i de uger, hvor vi har travlt. Der kommer snart en børnefamilievegetarkasse, den vil jeg gerne prøve.

  Jeg ønsker mig også en steamer, det vil være lækkert at kunne gøre tøjet krølfri i en fart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Jeg har også gerne ville prøve dem i mange år – så lækkert udvalg synes jeg. Lyder fedt med en børnefamilie vegetar kasse – vil super gerne prøve at spise mindre kød!

   En steamer er SÅ smart! Vi har en på arbejdet, og er helt genialt. Må eje en herhjemme til – hader at stryge, og er ikke specielt god til det. En steamer må være vejen frem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp til uren hud + update på min næse