H&M Conscious Exclusive AW19

Fall in love

Efterårshygge, fryd for øjet & ting jeg glæder mig til

Bladenes gyldne nuancer, smukke brune kastanjer på jorden, græskar i massevis i butikkerne samt levende lys om aftenen – alle fine sager der vidner om, at efteråret er kommet.

Vi er allerede gået all in på seriehygge i sofaen under tæpper om aftenen – det gav ligesom sig selv da jeg var syg hele sidste uge, og derfor ikke sad på min pind i stuen og arbejdede, og nu prøver jeg at holde lidt ved. For det er faktisk meget rart at koble af på den måde – sammen. Vi ser pt. en serie der hedder Peaky Blinders, og efter nogle afsnit hvor vi kiggede lidt skeptisk på hinanden, fik den en chance til, og bliver bedre og bedre.

Ligeså meget som jeg elsker sommeren, så eeeelsker jeg også at mørket igen er begyndt at fylde stuen om aftenen, at tænde levende lys og at krybe lidt i hi med dem jeg holder af herhjemme. At få skruet lidt op for hjemmebaget, få lavet simreretter og drikke uanede mængder af varm chokolade med flødeskum. Med andre ord – jeg glæder mig til at hygge. Et begreb som vi danskere heldigvis er umådeligt gode til.

Jeg glæder mig til at få plejet min krop lidt mere end jeg gør sommeren igennnem – eller okay, lad os være ærlige. Bare til at få den plejet. Jeg er virkelig ikke særlig godt til at gøre noget godt for min krop, og jeg bliver ikke ligefrem yngre. Jeg vil tørbørste, exfoliere og lægge masker. Give min manke af en hårpragt en god hårkur og måske et smut til frisøren, tage fodbad og lægge neglelak. Jeg vil spise sundt, men også nyde hjemmebag og varm chokolade i weekenden. Jeg vil løbe lange ture og nyde naturens smukke farver, og jeg vil styrketræne, så jeg igen føler at mine muskler er i live, og måske gå foråret imøde med markerede arme. Jeg vil dyrke yoga så jeg får ro i krop og sind, og jeg vil nyde at være sund og rask, og at min familie er det samme.

Det kan godt være at sommeren kan noget med sine lyse sommeraftener, smukke solnedgange og solvarme kinder, men det kan efteråret i den grad også.

Og det glæder jeg mig til <3

Ps: Er det kun mig der er vildt begejstret for de fine hvide græskar som på billedet øverst oppe?

Jeg synes ligefrem at de er en fryd for øjet, fremfor den orange øjenbæ de “almindelige” Halloween græskar er… Men men jeg ved jo godt at ungerne skal have de rigtige til at lave (u) hyggelige lygter ud af. Jeg synes bare at de hvide her er noget pænere – men nu har orange heller aldrig været min farve 😉

Dejlig efterårsdag til dig derude.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Conscious Exclusive AW19