Fall in love

Halloween udklædning

Find alt til Halloween lige her

Halloween – Trick or Treat

Jaja – jeg ved godt, at der er et godt stykke tid til Halloween endnu, MEN hvis man skal have en dragt i hus til sit kære afkom, så skal man altså til at igang allerede nu! Vi mødrer hamstrer kostumer og græskar til den store guldmedalje, ligesom når folk tømmer supermarkedet før en helligdag skrækslagne for at løbe tør 😉

Man kan jo selvfølglig også selv lave sit kostume. Vi har ofte bare de år ungerne har været med til Halloweeen (men det er godt nok kommet til Danmark de sidste par år – folk herude går virkelig op i det!) viklet noget gaze rundt om hovedet på ungerne, malet med rød læbestift osv. Og det har fungeret fint! Det er død koldt når ungerne går fra dør til dør og laver Trick or Treat, hvorfor de skal kunne have overtøj på. Derfor er en kappe genial til at tage udover jakken, eller et lagen som spøgelse. Og så godt med sminke og hovedbeklædning – og naturligvis en god “spand” til at indsamle godter i…

Jeg har fundet lidt frem fra H&M – de er virkelig gode til at lave fint udklædningstøj, til priser der er til at betale. Men man skal skynde sig…

Holder I Halloween?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall in love