September planer

Mandagsønsker

1 Sød bluse med perler / 2 Fin hue / 3 Lækker dunjakke (budget)/ 4 Fed hue / 5 Fede mom jeans 6 NYC fashion bog* / 7 Alt for pæne sneakers / 8 Blød cashmere strik / 9 Musthave støvler med nitter* / 10 Yndlingstørklædet i ny farve / 11 Fin trusser  / 12 Sød BH uden bøjle / 13 Skønne bløde jeans / 14 Skøn dunfrakke / 15 Flot og enkel uldfrakke / 16 Fed knage i ny størrelse* / 17 Inspirerende bog / 18 Fede sorte støvler

Lune & bløde mandagsønsker

En ny uge er igang, og jeg håber I har haft en dejlig weekend <3

Vi var et smut på Lolland hos Kims forældre fra lørdag til søndag, og det var skønt at blive forkælet lidt med farmors frikadeller, steg og hjemmebag 😉 Vi var naturligvis også ude at gå en dejlig lang tur i det smukke efterårsvejr, og der gik det så småt op for mig, at temperaturene altså er faldet en hel del. Næsen løb og tæerne småfrøs i mine Shangies efter en god tur i skoven – derfor er ugens mandagsønsker også præget af en dele lune og bløde efterårsitems.

Strik, accessories, støvler, fede sneakers (de har mange bla. Puma på udsalg lige her) og et par jakker mere (aldrig gå ned på overtøj vel…!?)

Se lige de her støvler* – er de ikke bare fede! De passer så pænt til jeans som jeg stort set altid går i – hvorfor jeg også tror enten disse lidt loose eller disse klassiske skal klikkes hjem denne uge. Mangler faktisk jeans, men havde svoret at jeg ikke ville købe nye før de sidste (evige) 5-7 kilo var røget. Og det er de altså ikke – endnu! Mit liv i en nøddeskal.

Anyway, så vil jeg også lige tippe om at den fine og billige knage* nu er kommet i et nummer mindre. I var mange der købte knagen efter jeg viste den frem i dette indlæg – og nu er den altså kommet i en mindre udgave. Den tror jeg selv, at vi skal have på badeværelset eller i køkkenet – man kan aldrig gå for meget knageplads…

Må I få en SKØN uge, omend vejrguderne lover den bliver noget våd…

Psssst! Skal ungerne have nyt overtøj i år? Så tjek lige det her ud – WAU!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

September planer