Tankemylder

Mandagsønsker

1 Boheme agtig kjole (se også denne)/ 2 Fin bog med klude / 3 Lækker strik på budget / 4 Bæredygtig natskjorte / 5 Lækker lang dunjakke 6 Lune støvler / 7 Bæredygtige natbukser / 8 Fin poster (den her er også cool)/ 9 Sød mørkeblå kjole / 10 Klassisk gulvlampe* / 11 Lækker kort dunjakke / 12 Sød strik med mønster* / 13 Enkel & billig kjole* / 14 Sød prikket kjole* / 15 Feminin kjole med hulmønster* (flere farver)/ 16 Fed lænestol* / 17 Fine sorte støvler/ 18 Cool sneakers

Forsinkede mandagsønsker & hej fra sygesengen

Et lille pip fra sofaen under dynen, hvor jeg har ligget siden mandag morgen. Jeg kunne mærke at der ligesom var noget under opsejling henover weekenden da jeg var på Lolland hos mine forældre (apropos Lolland – TAK for alle jeres tanker, mails og beskeder på dette indlæg), og mandag morgen stod den både på feber, snot, ondt i ører og hals – ja hele kroppen faktisk. En rigtig omgang mandeinfluenza, og jeg kan ikke rigtig huske hvornår jeg sidst har været så syg. Jeg har faktisk været ok heldig (min historik taget i betragtning) det sidste lange stykke tid. 7-9-13 selvfølgelig…

Anyway, derfor har der altså været stille både her og på Instgram, men nu prøvede jeg her til morgen at tænde op for computeren for at få lavet en lille smule af det arbejde jeg er bagud med. Jeg må arbejde en masse ind næste uge kan jeg fornemme – godt det kan lade sig gøre på den måde nogle gange.

Jeg har stykket lidt forsinkede mandagsønsker sammen til jer, så I har lidt inspiration at gå på weekend med – jeg ønsker mig det hele, så er det sagt 😉 Måske især en af striktrøjerne – både denne med mønster* & den brune her er virkelig fine til prisen. Jeg kan godt lide at mixe mine dyre fra AIAYU samt CARE BY ME med lidt billigere strik, som jeg ikke er så øm for at tage på i haven f.eks. Og så kunne en af de fine kjoler med hulmønster* være fed med jeans under, samt en chunky strik udover. Ellers er den for kort til mig og mine ben desværre. Mangler I iøvrigt stadig lidt inspiration til sæsones overtøj og støvler, så husk at se dette indlæg <3

Som sagt har jeg tilbragt den sidste uge på sofaen under et lunt tæppe og skiftevis sovet, pudset næse og engang i mellem tjekket Instagram for folk der havde det sjovere end mig, samt kigget op de mange fine nyheder*, der er lige for tiden. Og naturligvis blevet voldsomt fristet af især de fine kjoler. Meeeen jeg sparer, og nøjes med at drømme.

Kender I de måneder hvor sparegrisen er helt tom? (abe der holder sig for øjnene)

Må I få en fantastisk weekend – jeg glæder mig til Vild med dans senere (jep jeg tør godt stå ved at jeg ser det – elsker det!), og forhåbentlig udsigt til snart at blive helt på toppen igen.

Kram fra mig.

Pssst! Lige et fredagstilbud. Spar 15% på mange fede støvler fra f.eks. Sofie Schnoor & Angulus lige her

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tankemylder